Clarks

Bizby Lace - G

Op voorraad bij u in de buurt?
Bezig met laden...
  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk Clarks
Kleur Grijs
Uitneembare binnenzool Ja
Schachthoogte laag
Hakhoogte 2 cm
Materiaal voering Leer
Materiaal zool EVA
Materiaal buitenkant Suede
Geslacht Heren
Artikel Nr. 00043087
-
Hey jij daar! Ben jij op zoek naar een stijlvolle en comfortabele herenschoen? Dan is de Bizby Lace - G van Clarks echt iets voor jou! Deze grijze schoen combineert eigentijds design met vakmanschap en hoogwaardige kwaliteit. Laat me je vertellen waarom deze schoen zo speciaal is.
Het eerste wat je opvalt aan de Bizby Lace - G is zijn moderne uitstraling. De lage schachthoogte geeft de schoen een trendy look, terwijl de grijze kleur zorgt voor een tijdloze en veelzijdige stijl. Of je nu een casual outfit draagt of je wilt opvallen met je modieuze streetstyle, deze schoen past altijd perfect bij jouw look.
Maar laten we het niet alleen over het uiterlijk hebben. Deze schoen biedt ook ongeëvenaard draagcomfort. De voering van leer voelt zacht aan en zorgt voor een ademend effect. Je voeten blijven fris en comfortabel, zelfs op warme dagen. De EVA-zool is lichtgewicht, flexibel en biedt optimale schokabsorptie. Wandelingen of lange dagen op je voeten worden opeens een stuk aangenamer!
Wat betreft de materiaalkwaliteit hoef je je geen zorgen te maken. Clarks is wereldberoemd om zijn vakmanschap en hoogwaardige materialen. De buitenkant van de Bizby Lace - G is gemaakt van suède, dat niet alleen duurzaam is, maar ook zorgt voor een luxe uitstraling. Deze schoen is ontworpen om lang mee te gaan, zodat jij er jarenlang van kunt genieten.
En laten we niet vergeten dat Clarks, als 's werelds grootste fabrikant van schoenen voor alledaags gebruik, bekendstaat om zijn baanbrekende ontwerpen en innovaties. Bij elke stap die je zet met de Bizby Lace - G, ervaar je de perfecte combinatie van mode en functionaliteit.
Ben je nieuwsgierig geworden naar Clarks? Dit merk bestaat al sinds 1825, toen het werd opgericht door de broers Cyrus en James in het Engelse graafschap Somerset. Met meer dan 50 miljoen verkochte paren per jaar en verkooppunten in 35 landen, is Clarks uitgegroeid tot een internationale onderneming. Kies voor Clarks en ervaar het vakmanschap, draagcomfort en hoogwaardige kwaliteit waar het merk bekend om staat.
Wacht niet langer en geef je schoenencollectie een upgrade met de Bizby Lace - G van Clarks. Of je nu een trendy look wilt creëren of gewoon op zoek bent naar comfort, deze schoen biedt het allemaal. Bestel nu en voel het verschil aan je voeten!