Clarks

AtticusLTLoGTX - G

Op voorraad bij u in de buurt?
Bezig met laden...
  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk Clarks
Kleur Bruin
Materiaal voering Textiel
Materiaal zool Rubber
Materiaal buitenkant Nubuck
Geslacht Heren
Artikel Nr. 00046779
-
Maak je klaar om indruk te maken met de AtticusLTLoGTX - G herenschoenen van Mulder Schoenen! Deze veterschoenen brengen het beste van vakmanschap, stijl en comfort samen, en zijn perfect voor mannen die niet willen inleveren op kwaliteit. Met een stoere bruine kleur en gemaakt van hoogwaardig nubuck leer, stralen deze schoenen pure klasse uit.
Wat deze schoenen echt bijzonder maakt, is de Gore-Tex technologie. Dit geavanceerde materiaal zorgt ervoor dat je voeten droog blijven, zelfs tijdens de meest onverwachte regenbuien. De AtticusLTLoGTX - G herenschoenen zijn waterdicht en ademend tegelijkertijd, waardoor je de hele dag comfortabel blijft, ongeacht het weer. Of je nu door de stad loopt of naar kantoor gaat, deze schoenen houden je voeten droog en fris.
Het vakmanschap dat Clarks kenmerkt, komt ook duidelijk naar voren in de details van deze schoenen. Met oog voor esthetiek zijn ze afgewerkt met subtiele stiksels en een rubberen zool voor extra grip. De voering van textiel zorgt voor een zachte en comfortabele pasvorm, terwijl de vetersluiting ervoor zorgt dat je de schoenen perfect kunt aanpassen aan jouw voeten.
Bij Clarks geloven we in het combineren van actuele modetrends met vakwerk, en dat zie je terug in de AtticusLTLoGTX - G herenschoenen. Of je nu een jeans draagt of een pak, deze schoenen voegen moeiteloos een stijlvol accent toe aan elke outfit. Voel je zelfverzekerd en straal klasse uit met dit tijdloze design.
Als 's werelds grootste fabrikant van schoenen voor alledaags gebruik staan wij bekend om onze hoogwaardige kwaliteit en baanbrekende ontwerpen. Sinds onze oprichting in 1825 hebben we ons vakmanschap steeds verder ontwikkeld en zijn we uitgegroeid tot een internationaal bedrijf met verkooppunten in 35 landen. Met meer dan 50 miljoen paar schoenen die jaarlijks verkocht worden, weten we wat mensen willen en hebben we de expertise om aan al je wensen te voldoen.
Dus waar wacht je nog op? Haal het beste uit Mulder Schoenen met de AtticusLTLoGTX - G herenschoenen. Bestel ze nu en ervaar de perfecte combinatie van vakmanschap, comfort en stijl. Doe je voeten een plezier en laat ze stralen met deze prachtige veterschoenen van Mulder Schoenen. Het wordt tijd om jezelf te trakteren op de luxe die je verdient!