Clarks

AshcombeLoGTX - G

Op voorraad bij u in de buurt?
Bezig met laden...
  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk Clarks
Kleur Bruin
Materiaal voering Textiel
Materiaal zool Rubber
Materiaal buitenkant Leer
Geslacht Heren
Artikel Nr. 00042531
-
Ben je op zoek naar een paar schoenen dat zowel stijlvol als functioneel is? Dan hoef je niet verder te zoeken, want de AshcombeLoGTX - G van Clarks is precies wat je nodig hebt! Deze bruine herenschoenen zijn de perfecte combinatie van vakmanschap, draagcomfort en hoogwaardige kwaliteit.
De buitenkant van de AshcombeLoGTX - G is gemaakt van leer, waardoor de schoenen een luxueuze uitstraling hebben. Het leer is van de beste kwaliteit en voelt heerlijk zacht aan, waardoor je de hele dag door kunt genieten van ultiem comfort. De bruine kleur geeft de schoenen een tijdloze en veelzijdige uitstraling, waardoor ze moeiteloos te combineren zijn met verschillende outfits.
Maar het draait niet alleen om uiterlijk! De AshcombeLoGTX - G is ook ontworpen met functionaliteit in gedachten. De schoenen zijn uitgerust met Gore-Tex technologie, wat betekent dat ze waterdicht en ademend zijn. Of je nu door regenachtige straten loopt of een stevige wandeling maakt, je voeten blijven droog en fris.
De zool van de AshcombeLoGTX - G is gemaakt van rubber, wat zorgt voor een uitstekende grip. Ook is de zool flexibel en lichtgewicht, waardoor je moeiteloos kunt bewegen. Of je nu op weg bent naar je werk, een avontuurlijke wandeling maakt of gewoon een dagje de stad in gaat, deze schoenen bieden de ondersteuning die je nodig hebt.
Clarks is al meer dan 200 jaar een begrip in de schoenenindustrie. Als 's werelds grootste fabrikant van schoenen voor alledaags gebruik, weet Clarks wat het belangrijkste is bij het ontwerpen van schoenen: comfort en kwaliteit. Het merk combineert actuele modetrends met vakwerk, waardoor hun schoenen zowel trendy als duurzaam zijn.
Dus waar wacht je nog op? Maak een statement met de AshcombeLoGTX - G van Clarks en geniet van ultiem comfort en stijl. Bestel ze vandaag nog en ervaar zelf waarom Clarks al meer dan 50 miljoen paar schoenen per jaar verkoopt. Ga voor de beste kwaliteit, vakmanschap en stijl - ga voor Clarks!