Birkenstock

044791 Ramses

Op voorraad bij u in de buurt?
Bezig met laden...
  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk Birkenstock
Kleur Zwart
Schachthoogte laag
Hakhoogte 2 cm
Materiaal voering Leer
Materiaal zool EVA
Materiaal buitenkant Kunststof
Geslacht Heren
Artikel Nr. 00040204
-
Op zoek naar comfortabele herenschoenen die je look een stoere uitstraling geven? Maak kennis met de 044791 Ramses schoenen van Mulder Schoenen! Deze zwarte pareltjes zijn perfect voor mannen die waarde hechten aan kwaliteit, comfort en stijl.
De 044791 Ramses schoenen zijn vervaardigd uit hoogwaardig kunststof met een stoere zwarte kleur. Het materiaal is duurzaam en biedt optimale stevigheid. De lage schachthoogte zorgt voor een casual en trendy uitstraling.
Maar er is meer! Deze schoenen zijn uitgerust met het unieke en anatomisch gevormde voetbed van Birkenstock. Dit betekent dat je geniet van een ongeëvenaard loopcomfort. Het voetbed volgt de natuurlijke vorm van je voet en biedt ondersteuning op de juiste plekken. Dit voorkomt niet alleen pijnlijke voeten, maar ook rugklachten. Met de Ramses schoenen loop je moeiteloos de hele dag rond, zonder enige vorm van ongemak.De voering van deze schoenen is gemaakt van leer, wat zorgt voor een ademende en comfortabele pasvorm. De zool is vervaardigd uit EVA, een hoogwaardig materiaal dat zorgt voor optimale schokabsorptie en flexibiliteit. Hierdoor geniet je van een stabiele en veerkrachtige tred.Mulder Schoenen is een enthousiaste verkoper van Birkenstock, een wereldmerk dat streeft naar het verbeteren van jouw levenskwaliteit. Met meer dan 240 jaar ervaring weet Birkenstock als geen ander hoe ze hoogwaardige schoenen moeten maken. Het merk is een begrip in de schoenenindustrie en staat bekend om zijn uitstekende kwaliteit en comfort. Door zorgvuldig geselecteerde en duurzame grondstoffen te gebruiken, biedt Birkenstock schoenen die jarenlang meegaan.
Of je nu op zoek bent naar slippers, sandalen, pantoffels of clogs, Birkenstock heeft het allemaal. Het unieke voetbed en de hoogwaardige materialen maken elke schoen een waar genot om te dragen. Met de 044791 Ramses schoenen van Mulder Schoenen weet je zeker dat je kiest voor een stijlvolle en comfortabele optie.Ontdek vandaag nog het uitgebreide assortiment van Mulder Schoenen en vind jouw perfecte paar Birkenstock schoenen. Schaf de 044791 Ramses aan en maak een statement met jouw stijl!