Clarks

Hamble Oak - D

Op voorraad bij u in de buurt?
Bezig met laden...
  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk Clarks
Kleur Blauw
Schachthoogte laag
Hakhoogte 2 cm
Materiaal voering Textiel
Materiaal zool Rubber
Materiaal buitenkant Leer
Geslacht Dames
Artikel Nr. 00034968
-
Op zoek naar de perfecte blauwe schoenen die je casual outfits een trendy en stijlvolle touch geven? Zoek niet verder, want de Hamble Oak - D van Mulder Schoenen is precies wat je zoekt! Deze schoenen combineren de nieuwste modetrends met vakmanschap en hoogwaardige kwaliteit, zoals je van het wereldberoemde merk Clarks mag verwachten.
De Hamble Oak - D is een paar damesschoenen met een lage schachthoogte, waardoor ze comfortabel en veelzijdig zijn voor dagelijks gebruik. Het bovenwerk is gemaakt van duurzaam leer en de kleur navy leather geeft een klassiek tintje aan je look. Dankzij het gebruik van hoogwaardig leer, zorgen deze schoenen voor een perfecte pasvorm en voelen ze heerlijk aan je voeten.
Maar het draait niet alleen om comfort - deze schoenen zijn ook een statement op zich! De blauwe kleur geeft een frisse en moderne uitstraling, waardoor ze perfect passen bij zowel formele als informele gelegenheden. Of je nu naar kantoor gaat, een hapje gaat eten met vrienden of een avondje uit gaat, de Hamble Oak - D is altijd de juiste keuze.
Deze schoenen zijn niet alleen stijlvol en comfortabel, maar ook duurzaam. De rubberen zool zorgt voor een goede grip en biedt extra stabiliteit, zodat je de hele dag door kunt lopen zonder zorgen. De voering van textiel zorgt voor een ademend gevoel, waardoor je voeten fris blijven, zelfs tijdens warme zomerdagen.
Clarks, opgericht in 1825, staat al bijna twee eeuwen bekend om zijn vakmanschap en hoogwaardige kwaliteit. Als 's werelds grootste fabrikant van schoenen voor alledaags gebruik, weet Clarks hoe belangrijk het is om schoenen te maken die niet alleen mooi zijn, maar ook comfortabel en duurzaam. De Hamble Oak - D is het perfecte voorbeeld van hun toewijding aan uitstekend vakmanschap en innovatieve ontwerpen.
Dus, waar wacht je nog op? Upgrade je schoenencollectie met deze prachtige blauwe Hamble Oak - D schoenen van Mulder Schoenen. Bestel ze nu en geniet van het beste dat Clarks te bieden heeft op het gebied van stijl, comfort en kwaliteit.