Clarks

Gaskill Vibe - G

Op voorraad bij u in de buurt?
Bezig met laden...
  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk Clarks
Kleur Bruin
Schachthoogte laag
Hakhoogte 3 cm
Materiaal voering Textiel
Materiaal zool EVA
Materiaal buitenkant Leer
Geslacht Heren
Artikel Nr. 00047016
-
Ben je op zoek naar een paar sneakers die zowel stijlvol als comfortabel zijn? Zoek niet verder! Ik wil je graag voorstellen aan de Gaskill Vibe - G sneakers van Clarks. Deze sneakers zijn perfect voor heren die op zoek zijn naar een veelzijdige schoen die bij elke gelegenheid gedragen kan worden.
De Gaskill Vibe - G sneakers zijn gemaakt van hoogwaardig leer, wat niet alleen zorgt voor duurzaamheid, maar ook voor een stijlvolle uitstraling. De bruine kleur, ook wel bekend als "dark tan combi", geeft de sneakers een klassiek en tijdloos karakter. Of je nu naar kantoor gaat, een casual avondje uit hebt gepland of gewoon je dagelijkse boodschappen doet, met deze sneakers zie je er altijd modieus uit.
Naast het mooie uiterlijk, bieden de Gaskill Vibe - G sneakers ook maximaal comfort. De schachthoogte is laag, wat zorgt voor een goede bewegingsvrijheid van je enkels. De voering is gemaakt van textiel, wat zorgt voor een ademend effect. Geen zweetvoeten meer dus! De zool is gemaakt van EVA, een lichtgewicht materiaal dat je het gevoel geeft alsof je op wolken loopt.
Wat Clarks onderscheidt van andere merken is hun aandacht voor vakmanschap, draagcomfort en hoogwaardige kwaliteit. Ze zijn niet voor niets de grootste fabrikant van alledaagse schoenen ter wereld. Bij de Gaskill Vibe - G sneakers is deze aandacht voor detail goed te zien. De sneakers zijn met precisie vervaardigd en dat merk je aan de pasvorm en duurzaamheid. Ze gaan seizoen na seizoen mee, zonder aan kwaliteit in te boeten.
Het merk Clarks heeft een rijke geschiedenis die teruggaat tot 1825. Opgericht door de broers Cyrus en James in het Engelse graafschap Somerset, is Clarks uitgegroeid tot een internationaal bedrijf met verkooppunten in 35 landen. Ze blijven zichzelf vernieuwen en ontwikkelen, met baanbrekende ontwerpen en innovaties die constant worden toegepast in hun schoenen.
Dus, als je op zoek bent naar sneakers die stijl, comfort en kwaliteit combineren, dan zijn de Gaskill Vibe - G sneakers van Clarks de perfecte keuze voor jou. Bestel ze nu en ervaar zelf het verschil van deze geweldige schoenen.