Clarks

Freckle Ice - D

Op voorraad bij u in de buurt?
Bezig met laden...
  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk Clarks
Kleur Blauw
Materiaal voering Leer
Materiaal zool TR
Materiaal buitenkant Leer
Geslacht Dames
Artikel Nr. 00001457
-
Hey daar! Op zoek naar een paar verbluffende ballerina's? Zoek niet verder, want we hebben het perfecte paar voor je: de Freckle Ice - D ballerina's van Mulder Schoenen.
Deze prachtige blauwe ballerina's zijn een must-have voor elke fashionista. Het bovenwerk is gemaakt van hoogwaardig leer, waardoor ze een luxueuze uitstraling hebben. De diep navy blauwe tint voegt een vleugje elegantie toe aan elke outfit.
Wat deze ballerina's echt speciaal maakt, is de aandacht voor detail. Met de hand vervaardigd met vakmanschap waar Mulder Schoenen om bekend staat. De voering van leer zorgt voor een ademend gevoel en houdt je voeten de hele dag fris. De zool gemaakt van duurzaam TR-materiaal zorgt voor optimale grip en langdurige slijtvastheid.
Ontworpen voor dames, passen deze ballerina's bij elke gelegenheid. Of je nu naar kantoor gaat, een avondje uit met vrienden plant of gewoon een casual dagje hebt, deze ballerina's zijn de perfecte keuze. Comfortabel om te dragen en een echt fashion statement.
Mulder Schoenen staat voor kwaliteit en vakmanschap. Met meer dan 50 miljoen paar schoenen per jaar verkocht, weet je dat je met Clarks de beste kwaliteit krijgt. Actuele modetrends gecombineerd met vakwerk, dat is waar Clarks voor staat.
Dus waar wacht je nog op? Maak een statement met deze Freckle Ice - D ballerina's van Mulder Schoenen. Bestel ze vandaag nog en maak je klaar om de show te stelen waar je ook naartoe gaat. Veel shopplezier!