Clarks

Desert Boot - G

Op voorraad bij u in de buurt?
Bezig met laden...
  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk Clarks
Kleur Grijs
Uitneembare binnenzool Nee
Schachthoogte enkelhoog
Hakhoogte 3 cm
Materiaal voering Leer
Materiaal zool Crepe
Materiaal buitenkant Suede
Geslacht Heren
Artikel Nr. 00016300
-
Ben jij op zoek naar een stijlvol, comfortabel en tijdloos paar schoenen? Dan is de Desert Boot - G van Clarks echt iets voor jou! Deze herenschoenen zijn gemaakt om indruk te maken, of je nu naar je werk gaat of een avondje uit bent. Met hun elegantie, vakmanschap en ongeëvenaard draagcomfort zorgen ze ervoor dat je altijd in stijl voor de dag komt.
De Desert Boot - G heeft een onderscheidend en uniek ontwerp, geïnspireerd op de militaire laarzen uit de jaren '40. Deze moderne interpretatie is gemaakt van hoogwaardig suede, waardoor de schoenen er niet alleen luxe uitzien, maar ook duurzaam zijn. De grijze kleur, genaamd "slate grey", voegt een vleugje verfijning toe aan elke outfit.
Wat deze schoenen echt bijzonder maakt, is de crepe zool. Dit natuurlijke materiaal zorgt voor optimale flexibiliteit en demping, waardoor je moeiteloos de hele dag kunt rondlopen zonder vermoeide voeten. De zool biedt ook uitstekende grip, zodat je zelfs op gladde oppervlakken vol vertrouwen kunt stappen.
De Desert Boot - G heeft een enkelhoge schachthoogte, waardoor je enkels goed worden ondersteund en tegelijkertijd een moderne uitstraling krijgen. De voering van leer zorgt voor een ademend en comfortabel gevoel, zodat je de hele dag door frisse voeten houdt.
Als onderdeel van het gerenommeerde merk Clarks, garandeert de Desert Boot - G hoogwaardige kwaliteit en vakmanschap. Met meer dan 195 jaar ervaring weet Clarks precies wat belangrijk is als het gaat om het ontwerpen van de perfecte schoen. Clarks is wereldwijd erkend als een trendsetter op het gebied van schoenmode en combineert actuele modetrends met vakwerk.
Clarks is een pionier op het gebied van schoeisel en blijft constant innoveren. De Desert Boot - G is het perfecte voorbeeld van deze drang naar vernieuwing en supplyliet tegelijkertijd aan de klassieke esthetiek waar het merk om bekend staat.
Dus, of je nu een avontuurlijke reiziger bent, een modebewuste zakenman of gewoon iemand die houdt van hoogwaardig schoeisel, de Desert Boot - G van Clarks is de ideale keuze voor jou. Bestel vandaag nog en ervaar zelf de perfecte combinatie van stijl, comfort en vakmanschap!