Clarks

Desert Boot - G

Op voorraad bij u in de buurt?
Bezig met laden...
  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk Clarks
Kleur Blauw
Uitneembare binnenzool Nee
Schachthoogte enkelhoog
Hakhoogte 0 cm
Materiaal voering Leer
Materiaal zool Crepe
Materiaal buitenkant Suede
Geslacht Heren
Artikel Nr. 00016300
-
Mulder Schoenen is een trots lid van de Clarks-familie, en we zijn verheugd om je voor te stellen aan onze Desert Boot - G in de prachtige kleur blauw. Deze iconische herenschoenen zijn een tijdloze en stijlvolle toevoeging aan je garderobe.
Gemaakt van hoogwaardig suede, voelt elke stap in deze Desert Boots als een streling voor je voeten. Het suède materiaal voegt een vleugje luxe toe, terwijl de enkelhoge schachthoogte een moderne twist geeft aan het klassieke ontwerp. Of je nu een casual jeans of een nette broek draagt, deze schoenen passen altijd perfect bij elke gelegenheid.
De ademende voering van leer houdt je voeten fris en droog, zelfs tijdens lange dagen vol avontuur. En de crepe zool biedt niet alleen optimaal comfort, maar geeft ook een unieke uitstraling aan de Desert Boot. Het is niet moeilijk om te zien waarom deze schoenen zo populair zijn bij mannen overal ter wereld.
Clarks wordt al meer dan 200 jaar erkend als een vlaggenschipmerk in de schoenenindustrie. Het comfort, vakmanschap en de hoogwaardige kwaliteit zijn legendarisch. En met onze Desert Boot - G hebben we de perfecte combinatie van traditie en moderniteit gecreëerd.
Bij Clarks staan ​​we altijd aan de top van de laatste modetrends. We combineren vakwerk met innovatie, en streven ernaar om je de ultieme schoenervaring te bieden. Onze Desert Boot - G is daar een prachtig voorbeeld van; een tijdloos ontwerp dat perfect aansluit bij de huidige stijlen en trends.
Of je nu een avontuurlijke ziel bent die graag de wereld verkent, of gewoon op zoek bent naar een comfortabele en stijlvolle schoen voor dagelijks gebruik, de Desert Boot - G is een must-have. Het crepe zoolontwerp biedt optimale demping en grip, waardoor je de hele dag door zonder enige zorgen kunt rondlopen.
Als je jezelf wilt onderscheiden van de massa en een statement wilt maken met je schoeisel, dan is de Desert Boot - G in de kleur blauw de juiste keuze voor jou. De navy suede met de subtiele kleurovergangen biedt een verfijnde uitstraling die niet onopgemerkt zal blijven. Dit is jouw kans om je persoonlijke stijl te laten zien en indruk te maken op de wereld om je heen.
Dus waar wacht je nog op? Bestel vandaag nog jouw eigen paar Desert Boot - G in blauw bij Mulder Schoenen. Je verdient alleen het allerbeste en met deze schoenen voeg je ongetwijfeld een vleugje klasse en stijl toe aan elke stap die je zet. Wees uniek, wees modebew