Clarks

Desert Boot. - D

Op voorraad bij u in de buurt?
Bezig met laden...
  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk Clarks
Kleur Roze
Hakhoogte 2 cm
Materiaal voering Leer
Materiaal zool Crepe
Materiaal buitenkant Suede
Geslacht Dames
Artikel Nr. 00016082
-
Wil jij opvallen met een uniek paar schoenen? Dan is de Mulder Schoenen Desert Boot in het roze echt iets voor jou! Met zijn levendige kleur en stijlvolle ontwerp is dit een must-have item voor de modebewuste dames.
De Desert Boot is gemaakt van hoogwaardig suède, waardoor hij niet alleen zacht aanvoelt, maar ook duurzaam is. De koraalroze kleur geeft deze schoen een speelse en vrouwelijke uitstraling. Of je nu een casual outfit draagt of jezelf wilt onderscheiden met een statement look, deze schoenen zijn de perfecte aanvulling op jouw collectie.
Het draagcomfort van de Desert Boot is ongeëvenaard. De voering is gemaakt van leer, waardoor je voeten comfortabel kunnen ademen, zelfs tijdens warme dagen. De flexibele crepezool biedt voldoende grip en zorgt voor een moeiteloze loopervaring. Of je nu een stukje gaat wandelen in het park of de hele dag op je voeten staat, deze schoenen staan garant voor comfort.
Als wereldwijde marktleider in alledaagse schoenen, combineert Clarks actuele modetrends met vakmanschap en hoogwaardige kwaliteit. Met meer dan 50 miljoen paar verkochte schoenen per jaar is Clarks een merk dat staat voor innovatie en baanbrekende ontwerpen. En dat zie je terug in dit unieke paar Desert Boots.
Clarks, opgericht in 1825 door de broers Cyrus en James, heeft een lange geschiedenis van vakmanschap en kwaliteit. Het merk is gevestigd in Street, Somerset, Engeland, en is ondertussen uitgegroeid tot een internationaal bedrijf met verkooppunten in 35 landen. Met de Desert Boot combineert Clarks traditie en moderniteit om jou de beste schoenenervaring te bieden.
De Mulder Schoenen Desert Boot in het roze is een schoen die opvalt en jouw stijl naar een hoger niveau tilt. Met zijn levendige kleur, hoogwaardige materialen en ongeëvenaard draagcomfort is dit de ideale keuze voor elke trendy dame. Bestel nu en maak een statement met jouw schoenencollectie!