Clarks

Desert Boot. - D

Op voorraad bij u in de buurt?
Bezig met laden...
  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk Clarks
Kleur Blauw
Hakhoogte 2 cm
Materiaal voering Leer
Materiaal zool Crepe
Materiaal buitenkant Suede
Geslacht Dames
Artikel Nr. 00016082
-
Ben je op zoek naar een paar schoenen dat comfort, kwaliteit en stijl combineert? Zoek niet verder, want de Desert Boot van Clarks is de perfecte keuze voor jou! Deze unieke damesboot is gemaakt van hoogwaardig suede en heeft een prachtige blauwe kleur die je outfit een trendy en eigentijdse uitstraling geeft.
Wat deze boot echt bijzonder maakt, is de crepe zool. Deze zool is niet alleen supercomfortabel, maar ook duurzaam en slipvrij. Dus geen gedoe meer met uitglijden op gladde ondergronden, maar vol vertrouwen stappen zetten waar je ook gaat. Daarnaast zorgt de leren voering voor een ademend en fris gevoel, zodat je voeten de hele dag comfortabel blijven.
Clarks is niet voor niets 's werelds grootste fabrikant van schoenen voor alledaags gebruik. Met meer dan 50 miljoen paar verkocht per jaar, weet je dat je kunt vertrouwen op de expertise en vakmanschap van dit merk. Dankzij hun voortdurende toewijding aan baanbrekende ontwerpen en innovaties, blijft Clarks de norm stellen als het gaat om modetrends en comfort.
Vanuit hun thuisbasis in het Engelse graafschap Somerset heeft Clarks zich uitgebreid tot een internationale onderneming met verkooppunten in maar liefst 35 landen. Dit betekent dat je overal ter wereld toegang hebt tot de kwaliteit en stijl van Clarks, inclusief deze prachtige Desert Boot.
Of je nu een casual dag op kantoor hebt, een weekenduitje plant of gewoon op zoek bent naar een veelzijdige schoen die je overal mee naartoe kunt nemen, de Desert Boot is de perfecte metgezel. Combineer het met een jeans voor een casual look, of draag het met een jurk of rok voor een trendy twist.
Met zijn tijdloze ontwerp en comfortabele pasvorm zal de Desert Boot van Clarks zeker een waardevolle toevoeging zijn aan je schoenencollectie. Wacht niet langer en bestel vandaag nog dit prachtige paar schoenen bij Mulder Schoenen!