Clarks

Desert Boot 2 - G

Op voorraad bij u in de buurt?
Bezig met laden...
  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk Clarks
Kleur Bruin
Uitneembare binnenzool Ja
Schachthoogte enkelhoog
Hakhoogte 3 cm
Materiaal voering Ongevoerd
Materiaal zool Rubber
Materiaal buitenkant Suede
Geslacht Heren
Artikel Nr. 00042627
-
Wil je een uniek paar schoenen dat vakmanschap, draagcomfort en hoogwaardige kwaliteit combineert? Dan is de Desert Boot 2 - G van Clarks echt iets voor jou! Met zijn stoere, maar tegelijkertijd stijlvolle uitstraling is deze bruine enkelhoge schoen een absolute must-have voor heren.
De Desert Boot 2 - G is gemaakt van hoogwaardig suède, wat zorgt voor een luxueuze uitstraling en duurzaamheid. Het materiaal voering is ongevoerd, waardoor je voeten kunnen ademen en je de hele dag door comfortabel blijft. De rubberen zool biedt goede grip en zorgt ervoor dat je moeiteloos kunt wandelen op verschillende ondergronden.
Of je nu naar kantoor gaat of een avondje uit, deze Desert Boot 2 - G maakt elke outfit compleet. De bruine kleur geeft een warme en tijdloze uitstraling, en is gemakkelijk te combineren met verschillende stijlen. Of je nu kiest voor een casual jeans, een moderne chino of een nette pantalon, met deze schoenen zie je er altijd trendy uit.
Een ander geweldig aspect van dit product is het merk Clarks zelf. Als 's werelds grootste fabrikant van schoenen voor alledaags gebruik, heeft Clarks al meer dan 50 miljoen paar verkocht. Met meer dan 195 jaar ervaring heeft Clarks bewezen dat vakmanschap en innovatie hand in hand kunnen gaan.
Het verhaal gaat terug tot 1825 toen de broers Cyrus en James Clarks het merk hebben opgericht in Street, Engeland. Sindsdien is Clarks uitgegroeid tot een internationale onderneming met verkooppunten in 35 landen. Dit betekent dat je niet alleen een prachtig paar schoenen van hoge kwaliteit krijgt, maar ook deel uitmaakt van een jarenlange traditie van vakmanschap en innovatie.
Kortom, als je op zoek bent naar een uniek paar schoenen dat vakmanschap, draagcomfort en hoogwaardige kwaliteit combineert, dan is de Desert Boot 2 - G van Clarks de perfecte keuze voor jou. Of je nu naar kantoor gaat, een avondje uit of gewoon een wandeling maakt, deze schoenen zorgen ervoor dat je er trendy uitziet en je de hele dag comfortabel voelt. Aarzel niet langer en voeg dit prachtige paar schoenen toe aan je collectie!