Clarks

Desert Boot 2 - D

Op voorraad bij u in de buurt?
Bezig met laden...
  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk Clarks
Kleur Beige
Uitneembare binnenzool Ja
Schachthoogte enkelhoog
Hakhoogte 0 cm
Materiaal voering Ongevoerd
Materiaal zool Rubber
Materiaal buitenkant Suede
Geslacht Dames
Artikel Nr. 00043913
-
Hey jij! Ben je op zoek naar een paar schoenen die je op comfortabele wijze door je drukke dagen kunnen loodsen, terwijl je er ook nog eens stylish uitziet? Dan hebben wij precies wat je zoekt: de Clarks Desert Boot 2 - D in de kleur beige!
Dit iconische paar Desert Boots is dé must-have voor elke fashion-forward dame. Met zijn enkelhoge schachthoogte en sand suede buitenkant straalt dit paar schoenen tijdloze klasse uit. Het materiaal voelt zacht aan en is van hoogwaardige kwaliteit, precies zoals je van Clarks gewend bent. En we hebben goed nieuws voor je: deze Desert Boots zijn ongevoerd, waardoor ze perfect zijn voor warmer weer. Zo kun je ze het hele jaar door dragen!
Wat deze Desert Boots echt speciaal maakt, is de zool. Gemaakt van rubber biedt deze zool optimale grip en stabiliteit. Of je nu een drukke dag op kantoor hebt of een avontuurlijke wandeling maakt, je kunt erop vertrouwen dat deze schoenen je geen moment in de steek laten. Bovendien zorgt de zool voor demping, waardoor je voeten zich de hele dag comfortabel voelen.
Clarks, als 's werelds grootste fabrikant van alledaagse schoenen, begrijpt als geen ander hoe belangrijk vakmanschap, draagcomfort en kwaliteit zijn. Met meer dan 50 miljoen paar verkocht per jaar, weten ze precies wat trendy dames zoals jij nodig hebben. Met hun baanbrekende ontwerpen en innovaties blijven ze altijd voorop lopen in de modewereld.
Het merk Clarks heeft een indrukwekkende geschiedenis die teruggaat tot 1825, toen de broers Cyrus en James het bedrijf oprichtten in het Engelse graafschap Somerset. Inmiddels is Clarks uitgegroeid tot een internationale onderneming met verkooppunten in maar liefst 35 landen.
Met de Clarks Desert Boot 2 - D in de kleur beige haal je niet alleen een stukje fashion history in huis, maar ook een ongeëvenaarde combinatie van stijl en comfort. Of je nu gaat voor een casual look met je favoriete jeans of je outfit een trendy twist wilt geven met een jurkje, deze Desert Boots maken elke outfit compleet. Ze zijn het perfecte accessoire voor vrouwen die weten wat ze willen en er altijd moeiteloos chic uit willen zien.
Waar wacht je nog op? Bestel vandaag nog je Clarks Desert Boot 2 - D in de kleur beige en ervaar de perfecte mix van comfort en fashion!