Clarks

Wallabee. - D

Op voorraad bij u in de buurt?
Bezig met laden...
  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk Clarks
Kleur Roze
Schachthoogte laag
Hakhoogte 2 cm
Materiaal voering Ongevoerd
Materiaal zool Crepe
Materiaal buitenkant Suede
Geslacht Dames
Artikel Nr. 00003567
-
Ben je op zoek naar een paar schoenen dat niet alleen trendy is, maar ook comfortabel en van hoge kwaliteit? Zoek dan niet verder! De Wallabee-schoenen in het roze van Mulder Schoenen zijn de perfecte keuze voor elke fashion-forward dame.
Met een laag schachthoogte en een ongevoerde voering zijn deze schoenen ideaal voor de warmere dagen. De zachte en soepele suede buitenkant zorgt niet alleen voor een luxe uitstraling, maar ook voor een comfortabele pasvorm. Met de kleur "Dusty Pink Suede" voeg je direct een vleugje vrouwelijkheid toe aan elke outfit.
Wat deze Wallabee-schoenen nog specialer maakt, is de crepe zool. Deze zool is niet alleen duurzaam, maar ook flexibel en biedt optimale ondersteuning tijdens het lopen. Of je nu een lange wandeling maakt in de stad, een dagje gaat winkelen of gewoon een casual outfit wilt upgraden, deze schoenen zijn je perfecte metgezel.
Mulder Schoenen is een trotse verkoper van Clarks, 's werelds grootste fabrikant van schoenen voor alledaags gebruik. Met meer dan 50 miljoen paar verkocht per jaar, staat Clarks bekend om hun vakmanschap, draagcomfort en hoogwaardige kwaliteit. Bij Clarks staan baanbrekende ontwerpen en innovaties altijd centraal, waardoor je verzekerd bent van schoenen die niet alleen modieus zijn, maar ook lang meegaan.
Het verhaal van Clarks begon in 1825, toen de broers Cyrus en James het merk oprichtten in Street, een schilderachtige plaats in het Engelse graafschap Somerset. Wat destijds begon als een lokale onderneming is inmiddels uitgegroeid tot een internationale speler met verkooppunten in maar liefst 35 landen.
Met de Wallabee-schoenen in het roze van Mulder Schoenen haal je niet alleen een stijlvol paar schoenen in huis, maar ook een stukje vakmanschap en geschiedenis. Wacht niet langer en voeg deze must-have schoenen toe aan je collectie. Bestel ze vandaag nog en loop binnenkort rond met de perfecte combinatie van comfort en fashion.