Clarks

Wallacraft Lo - D

Op voorraad bij u in de buurt?
Bezig met laden...
  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk Clarks
Kleur Roze
Materiaal voering Ongevoerd
Materiaal zool Crepe
Materiaal buitenkant Nubuck
Geslacht Dames
Artikel Nr. 00047540
-
Wil je opvallen en indruk maken met je schoenen? Dan is de Wallacraft Lo - D in de kleur Dusty Pink dé schoen voor jou! Deze prachtige roze schoen is het perfecte statement piece om je outfit naar een hoger niveau te tillen.
De Wallacraft Lo - D is gemaakt van hoogwaardig nubuckleer, waardoor de schoen niet alleen een luxe uitstraling heeft, maar ook duurzaam en slijtvast is. Het materiaal voelt heerlijk zacht aan, waardoor je de hele dag kunt genieten van het ultieme draagcomfort dat Clarks te bieden heeft.
Wat deze schoen echt uniek maakt, is de crepezool. Deze zool is niet alleen stijlvol, maar ook erg praktisch. De crepe biedt uitstekende grip, waardoor je met vol vertrouwen over diverse ondergronden kunt lopen. Of je nu een drukke stad, een modderig pad of een stoffig festivalterrein verkent, de Wallacraft Lo - D staat altijd voor je klaar.
De Wallacraft Lo - D is speciaal ontworpen voor dames die willen stralen. Het elegante en tijdloze ontwerp zorgt ervoor dat deze schoen bij vrijwel elke outfit past. Of je nu kiest voor een casual jeans en een T-shirt of een chique jurk, met de Wallacraft Lo - D maak je altijd een fashion statement.
Clarks, opgericht in 1825, is een merk dat staat voor vakmanschap en kwaliteit. Al meer dan 195 jaar brengt Clarks schoenen op de markt die niet alleen mooi zijn, maar ook comfortabel en van hoge kwaliteit. Met meer dan 50 miljoen verkochte paren per jaar is Clarks uitgegroeid tot 's werelds grootste fabrikant van schoenen voor alledaags gebruik. Het merk is een pionier op het gebied van innovatieve ontwerpen en technologieën, waardoor ze altijd voorop lopen in de modewereld.
De Wallacraft Lo - D is een perfect voorbeeld van Clarks' toewijding aan vakmanschap en vernieuwing. Met deze schoen zul je niet alleen genieten van comfort en stijl, maar ook van de lange levensduur die Clarks biedt. Kreun niet langer onder pijnlijke voeten of compromisloze stijl, maar kies voor de Wallacraft Lo - D en laat zien wie je werkelijk bent.
Wacht niet langer en zet de eerste stap naar een stijlvolle en comfortabele toekomst met de Wallacraft Lo - D in de kleur Dusty Pink. Aarzel niet, want deze schoen vliegt de deur uit. Bestel nu jouw paar en maak een statement met je schoenen!