Clarks

Wallabee. - D

Op voorraad bij u in de buurt?
Bezig met laden...
  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk Clarks
Kleur Zwart
Schachthoogte laag
Hakhoogte 3 cm
Materiaal voering Leer
Materiaal zool Crepe
Materiaal buitenkant Suede
Geslacht Dames
Artikel Nr. 00036146
-
Ben je op zoek naar een paar schoenen dat zowel eenvoudig als stijlvol is? Dan is de Wallabee - D van Clarks Originals precies wat je zoekt! Dit iconische model uit de Clarks Originals-collectie is voorzien van het kenmerkende ontwerp en de crêpe-zool. Met hoogwaardige afwerking en trendy kleuren is het dit seizoen gemakkelijker dan ooit om je favoriete paar Wallabees te vinden.
De Wallabee - D is een lage veterschoen die perfect past bij elke casual outfit. De zwarte kleur voegt een vleugje moeiteloze elegantie toe aan je look, terwijl het gebruik van echt suède zorgt voor een luxueuze uitstraling. De voering is gemaakt van leer, waardoor je geniet van optimaal comfort en duurzaamheid. De zool, gemaakt van crepe, biedt uitstekende demping en grip. Deze schoenen zien er niet alleen geweldig uit, maar voelen ook geweldig aan!
Clarks is niet voor niets 's werelds grootste fabrikant van schoenen voor alledaags gebruik. Met meer dan 50 miljoen paar schoenen verkocht elk jaar, combineren ze actuele modetrends met vakmanschap, draagcomfort en hoogwaardige kwaliteit. Clarks blijft zich onderscheiden door baanbrekende ontwerpen en innovaties.
Ooit begonnen in 1825 door de broers Cyrus en James in het Engelse graafschap Somerset, is Clarks uitgegroeid tot een internationale onderneming met verkooppunten in 35 landen. Ze zijn trots op hun erfgoed en blijven trouw aan hun roots, terwijl ze zich blijven ontwikkelen en vooruitstreven in de mode-industrie.
Kortom, de Wallabee - D van Clarks Originals is het perfecte paar schoenen voor dames die op zoek zijn naar comfort en stijl in één. Met zijn tijdloze ontwerp, hoogwaardige materialen en het bekende Clarks-vakmanschap, ben je verzekerd van een wandelervaring als geen ander. Voeg een vleugje moeiteloze elegantie toe aan je dagelijkse look en stap vol vertrouwen de dag door. Bestel nu je eigen paar Wallabees en ervaar de perfecte combinatie van mode en comfort!