Clarks

Wallabee. - D

Op voorraad bij u in de buurt?
Bezig met laden...
  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk Clarks
Kleur Bruin
Uitneembare binnenzool Nee
Schachthoogte laag
Hakhoogte 3 cm
Materiaal voering Leer
Materiaal zool Crepe
Materiaal buitenkant Leer
Geslacht Dames
Artikel Nr. 00041470
-
Hé jij! Ben je op zoek naar een paar schoenen dat zowel klassiek als eigentijds is? Dan hebben wij dé schoenen voor jou: de Clarks Wallabee. Deze Wallabee is een nieuwe aanwinst in onze iconische collectie en heeft een opvallende luipaardprint. Het is een eigentijdse kijk op een absolute klassieker.
De Wallabee is simpel, strak en een echt icoon uit onze Originals-collectie. Het kenmerkende ontwerp en de crêpe-zool geven deze schoenen een unieke uitstraling. Met zijn lage schachthoogte en hoogwaardige afwerkingen is de Wallabee perfect voor dames die houden van stijl en comfort.
Deze schoenen zijn gemaakt van hoogwaardig leer, zowel aan de binnen- als buitenkant. Dit zorgt niet alleen voor een luxe uitstraling, maar ook voor duurzaamheid en langdurig draagcomfort. De crepe-zool zorgt voor optimale demping en grip, waardoor je met gemak de hele dag door kunt blijven lopen.
Wat deze Wallabees extra bijzonder maakt, is het feit dat ze onderdeel zijn van het merk Clarks. Als werelds grootste fabrikant van schoenen voor alledaags gebruik, staan vakmanschap, draagcomfort en hoogwaardige kwaliteit altijd voorop. Clarks combineert actuele modetrends met vakwerk, zodat jij er altijd stijlvol uit kunt zien.
Clarks is in 1825 opgericht door de broers Cyrus en James en is gevestigd in het Engelse graafschap Somerset. Sinds die tijd heeft het merk zich ontwikkeld tot een internationale onderneming met verkooppunten in maar liefst 35 landen. Met meer dan 50 miljoen paar schoenen verkocht per jaar, weet je dat je bij Clarks aan het juiste adres bent voor kwaliteit en stijl.
Dus waar wacht je nog op? Voeg een vleugje eigentijdse stijl toe aan je schoenencollectie met deze prachtige Clarks Wallabee met luipaardprint. Bestel ze nu en ervaar het vakmanschap en comfort waar Clarks bekend om staat. Jouw nieuwe favoriete paar Wallabees wacht op je!