Clarks

Wallabee. - D

Op voorraad bij u in de buurt?
Bezig met laden...
  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk Clarks
Kleur Blauw
Materiaal voering Leer
Materiaal zool Crepe
Materiaal buitenkant Leer
Geslacht Dames
Artikel Nr. 00022376
-
Ben je op zoek naar de perfecte schoenen die je outfit naar een hoger niveau tillen? Zoek niet verder, want de Wallabee - D in blauw is precies wat je nodig hebt! Met zijn opvallende kleur, hoogwaardige materialen en tijdloze ontwerp is deze schoen een absolute must-have.
De Wallabee - D is gemaakt van het beste leer, zowel aan de binnen- als buitenkant. Dit zorgt niet alleen voor een luxe uitstraling, maar ook voor duurzaamheid en comfort. De voering is ook gemaakt van leer, wat zorgt voor een zacht en ademend gevoel. Je voeten zullen je dankbaar zijn, zelfs na een lange dag!
Wat deze schoen echt uniek maakt, is de crepe zool. Deze zool is gemaakt van natuurlijk rubber, wat zorgt voor optimale grip en schokabsorptie. Of je nu een wandeling maakt door de stad of een dagje op kantoor doorbrengt, de Wallabee - D houdt je voeten comfortabel en ondersteund.
Clarks, het merk achter de Wallabee - D, is al bijna twee eeuwen een autoriteit op het gebied van schoenen. Met meer dan 50 miljoen paar schoenen verkocht per jaar, staat Clarks garant voor vakmanschap, draagcomfort en hoogwaardige kwaliteit. Niet voor niets is Clarks uitgegroeid tot 's werelds grootste fabrikant van schoenen voor alledaags gebruik.
Als je de Wallabee - D draagt, draag je niet alleen een schoen met stijl, maar ook een stukje geschiedenis. Sinds de oprichting in 1825 heeft Clarks een reputatie opgebouwd op het gebied van baanbrekende ontwerpen en innovaties. De Clarks Wallabee is dan ook een tijdloos icoon dat een blijvende indruk maakt.
Met zijn opvallende blauwe kleur is de Wallabee - D een echte eyecatcher. Of je nu kiest voor een casual look met jeans en een t-shirt, of een chique outfit met een jurkje, deze schoen maakt elke outfit compleet. Voeg wat unieke flair toe aan je stijl en laat jezelf zien met de Wallabee - D.
Kies voor kwaliteit, comfort en stijl met de Wallabee - D in blauw. Bestel nu en geef je schoenencollectie een upgrade die je nooit zult vergeten!