Clarks

Wallabee Cup - D

Op voorraad bij u in de buurt?
Bezig met laden...
  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk Clarks
Kleur Paars
Uitneembare binnenzool Nee
Schachthoogte laag
Hakhoogte 3 cm
Materiaal voering Leer
Materiaal zool Crepe
Materiaal buitenkant Nubuck
Geslacht Dames
Artikel Nr. 00044067
-
Hey jij! Ben je klaar om te stralen met de Wallabee Cup - D schoenen van Mulder Schoenen? Deze paarse pareltjes zijn een absolute must-have voor alle fashionista's daarbuiten.
Deze laag uitgesneden Wallabee Cup van Clarks is geïnspireerd op het allereerste model van deze klassieke mocassin. Met zijn opvallende kleur en unieke design maakt deze schoen een statement waar je niet omheen kunt. De paarse kleur, ook wel lilac genoemd, voegt een vleugje speelsheid toe aan je outfit en maakt elke dag een feestje.
Maar deze schoen is niet alleen mooi, het is ook nog eens super comfortabel. De schachthoogte van de schoen is laag, waardoor je optimaal kunt genieten van bewegingsvrijheid en comfort. De voering is gemaakt van hoogwaardig leer, wat zorgt voor een ademende en comfortabele pasvorm. De zool is gemaakt van crepe, wat een zachte demping biedt bij iedere stap die je zet. En als kers op de taart is de buitenkant van de schoen gemaakt van nubuck, een duurzaam materiaal met een luxe uitstraling.
Clarks, als het grootste merk van alledaagse schoenen ter wereld, staat bekend om hun vakmanschap en hoogwaardige kwaliteit. Met meer dan 50 miljoen verkochte paren per jaar, weet je dat je met Clarks altijd goed zit. Deze schoenen zijn dan ook geen uitzondering. De Wallabee Cup - D combineert actuele modetrends met vakwerk, waardoor je niet alleen een fashion statement maakt, maar ook kunt genieten van het beste draagcomfort.
Clarks werd opgericht in 1825 door de broers Cyrus en James in het pittoreske Street, een plaats in het Engelse graafschap Somerset. Ondertussen is Clarks uitgegroeid tot een internationale onderneming met verkooppunten in 35 landen. De passie voor hoogwaardige kwaliteit, baanbrekende ontwerpen en innovaties is altijd het hart en de ziel van het merk.
Dus waar wacht je nog op? Bestel vandaag nog de Wallabee Cup - D schoenen van Mulder Schoenen en laat jezelf stralen als nooit tevoren. Van een dag op kantoor tot een avondje uit, deze schoenen zijn jouw perfecte metgezel. Trek ze aan, voel het comfort en word de fashionista die je altijd al wilde zijn. Bestel nu en laat jezelf zien aan de wereld!