Clarks

Wallabee Cup - D

Op voorraad bij u in de buurt?
Bezig met laden...
  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk Clarks
Kleur Wit
Uitneembare binnenzool Nee
Schachthoogte laag
Hakhoogte 3 cm
Materiaal voering Leer
Materiaal zool Crepe
Materiaal buitenkant Nubuck
Geslacht Dames
Artikel Nr. 00044067
-
Ben je op zoek naar een unieke en stijlvolle schoen die je outfit helemaal compleet maakt? Dan is de Wallabee Cup - D veterschoen van Clarks echt iets voor jou! Dit lage model is geïnspireerd op het allereerste model van de klassieke mocassin en is een echte eyecatcher. Met zijn kenmerkende brede omslag van crêpe en het geribbelde detail op de hiel, trekt deze schoen ongetwijfeld de aandacht.
Deze Wallabee Cup - D veterschoen is uitgevoerd in een stijlvolle witte kleur, wat helemaal trendy is dit seizoen. Het bovenwerk is gemaakt van hoogwaardig nubuck, wat zorgt voor een luxe uitstraling en een duurzaam karakter. Daarnaast is de voering gemaakt van leer, wat zorgt voor een ademende en comfortabele pasvorm. De zool is gemaakt van crepe, wat niet alleen zorgt voor een goede grip, maar ook voor een heerlijk zacht en dempend gevoel tijdens het lopen.
Clarks staat bekend om zijn vakmanschap, draagcomfort en hoogwaardige kwaliteit. Als 's werelds grootste fabrikant van schoenen voor alledaags gebruik, weet Clarks als geen ander hoe ze de laatste modetrends kunnen vertalen naar prachtige schoenen. Met meer dan 50 miljoen paar verkochte schoenen per jaar, is Clarks een merk dat garant staat voor kwaliteit en stijl.
Het merk Clarks is opgericht in 1825 door de broers Cyrus en James en is gevestigd in Street, een plaats in het Engelse graafschap Somerset. Wat ooit begon als een klein familiebedrijf, is inmiddels uitgegroeid tot een internationale onderneming met verkooppunten in maar liefst 35 landen. Clarks is constant bezig met het ontwerpen van nieuwe schoenen en het ontwikkelen van innovaties, zodat jij altijd kunt genieten van de nieuwste trends en het beste draagcomfort.
Met de Wallabee Cup - D veterschoen van Clarks maak je een echt fashion statement. Of je nu een dagje gaat shoppen, een belangrijke vergadering hebt of een avondje uit gaat, deze schoen past bij elke gelegenheid. Dus waar wacht je nog op? Bestel nu jouw eigen paar en maak je outfit helemaal af!