Clarks

Tawnia Lace - D

Op voorraad bij u in de buurt?
Bezig met laden...
  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk Clarks
Kleur Zwart
Uitneembare binnenzool Nee
Schachthoogte enkelhoog
Hakhoogte 3 cm
Materiaal voering Textiel
Materiaal zool Rubber
Materiaal buitenkant Suede
Geslacht Dames
Artikel Nr. 00045122
-
Op zoek naar trendy en stijlvolle schoenen waarmee je echt kunt stralen? Dan is de Tawnia Lace - D van Mulder Schoenen echt iets voor jou! Deze prachtige enkellaarsjes, uitgevoerd in een elegante zwarte kleur, zijn perfect voor elke gelegenheid. Of je nu naar een feestje gaat, naar je werk of een avondje uit met vrienden, met de Tawnia Lace - D steel je gegarandeerd de show!
Bij Clarks draait het allemaal om actuele modetrends in combinatie met vakmanschap. Als 's werelds grootste fabrikant van schoenen voor alledaags gebruik, weet Clarks precies wat jij nodig hebt om er trendy uit te zien en jezelf comfortabel te voelen. Met meer dan 50 miljoen paar verkochte schoenen per jaar, kun je erop vertrouwen dat Clarks staat voor hoogwaardige kwaliteit en baanbrekende ontwerpen.
De Tawnia Lace - D is geen uitzondering op deze norm. Deze enkellaarsjes zijn gemaakt van hoogwaardig suède, wat niet alleen zorgt voor een luxe uitstraling, maar ook duurzaamheid garandeert. De schachthoogte van enkelhoog geeft de laarsjes een trendy en veelzijdige look, waardoor ze perfect passen bij zowel jurken als broeken.
Om ervoor te zorgen dat je de hele dag comfortabel kunt rondlopen, zijn de Tawnia Lace - D voorzien van een zachte textielen voering en een rubberen zool. Deze combinatie biedt de juiste ondersteuning en demping voor je voeten, zodat je moeiteloos kunt blijven bewegen.
Wat de Tawnia Lace - D echt uniek maakt, is het oog voor detail. Clarks heeft niet alleen gedacht aan functionaliteit en comfort, maar ook aan stijl. De zwarte kleur van de laarsjes is tijdloos en makkelijk te combineren met al je favoriete outfits. Of je nu een zakelijke look wilt creëren met een nette broek en blazer, of juist een casual outfit met een jeans en een oversized trui, de Tawnia Lace - D maakt elke outfit compleet.
Voeg een vleugje stijl toe aan je schoenencollectie met de Tawnia Lace - D van Mulder Schoenen. Met hun elegante zwarte kleur, hoogwaardige suède materiaal en comfortabele pasvorm, zijn ze de perfecte keuze voor dames die op zoek zijn naar kwaliteit en stijl. Bestel ze vandaag nog en laat jezelf zien in deze prachtige enkellaarsjes van Clarks. Laat de wereld zien hoe modebewust en uniek jij bent met de Tawnia Lace - D!