Clarks

Orianna Derby - D

Op voorraad bij u in de buurt?
Bezig met laden...
  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk Clarks
Kleur Zwart
Materiaal voering Textiel
Materiaal zool TR
Materiaal buitenkant Leer
Geslacht Dames
Artikel Nr. 00047376
-
Wil je schoenen die niet alleen stijlvol zijn, maar ook comfortabel en gemaakt van hoogwaardige kwaliteit materialen? Dan is de Orianna Derby - D van Mulder Schoenen echt iets voor jou! Deze zwarte damesschoenen zijn gemaakt van echt leer, waardoor ze een luxe uitstraling hebben en duurzaam zijn. Het materiaal voering is van textiel, wat zorgt voor extra comfort en ademend vermogen.
De Orianna Derby - D heeft een tijdloos design dat perfect past bij elke gelegenheid. Of je nu naar je werk gaat, een dagje gaat shoppen of een avondje uit gaat, met deze schoenen maak je zeker een fashion statement. Het zwarte leer geeft de schoenen een klassieke uitstraling, terwijl het moderne ontwerp ervoor zorgt dat ze helemaal up-to-date zijn met de laatste modetrends.
Daarnaast biedt de TR zool van deze schoenen een optimale grip en flexibiliteit, zodat je de hele dag comfortabel kunt lopen zonder vermoeide voeten te krijgen. Of je nu lange afstanden wilt afleggen of gewoon een wandeling wilt maken, met de Orianna Derby - D ben je verzekerd van ultiem comfort.
Clarks, als 's werelds grootste fabrikant van schoenen voor alledaags gebruik, heeft de Orianna Derby - D met vakmanschap en oog voor detail ontworpen. Ze hebben meer dan 195 jaar ervaring in het maken van schoenen en staan bekend om hun hoogwaardige kwaliteit en comfort. Bij Clarks draait alles om het combineren van actuele modetrends met vakwerk, en dat is zeker terug te zien in deze schoenen.
Als je voor de Orianna Derby - D kiest, kies je niet alleen voor stijl en comfort, maar ook voor duurzaamheid. Clarks hecht veel waarde aan het milieu en streeft ernaar om zo min mogelijk impact op de planeet te hebben. Daarom worden de materialen zorgvuldig geselecteerd en voldoen ze aan hoge kwaliteitsnormen.
Dus waar wacht je nog op? Bestel nu de Orianna Derby - D en ervaar zelf het comfort en de stijl die deze schoenen te bieden hebben. Met deze schoenen aan je voeten ben je klaar om de wereld te veroveren!