Clarks

Glick Darby - D

Op voorraad bij u in de buurt?
Bezig met laden...
  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk Clarks
Kleur Zwart
Uitneembare binnenzool Nee
Schachthoogte laag
Hakhoogte 3 cm
Materiaal voering Leer
Materiaal zool EVA
Materiaal buitenkant Leer
Geslacht Dames
Artikel Nr. 00043902
-
Ben je op zoek naar een paar schoenen dat zowel comfortabel als trendy is? Dan zijn de Glick Darby - D schoenen van Clarks echt iets voor jou! Deze zwarte schoenen voor dames combineren de nieuwste modetrends met vakmanschap en hoogwaardige kwaliteit.
Een belangrijk kenmerk van de Glick Darby - D schoenen is de lage schachthoogte, waardoor ze een moderne en toch klassieke uitstraling hebben. Daarnaast zijn ze gemaakt van leer, zowel aan de buitenkant als aan de voering, wat zorgt voor duurzaamheid en comfort. De EVA zool biedt optimale schokabsorptie en flexibiliteit, zodat je de hele dag comfortabel kunt lopen.
Clarks is wereldwijd bekend om hun baanbrekende ontwerpen en innovaties, en de Glick Darby - D schoenen zijn daar geen uitzondering op. Deze schoenen zijn ontworpen met oog voor detail en passen perfect in de huidige modetrends. Of je ze nu draagt naar je werk, een avondje uit of gewoon in je vrije tijd, ze zullen zeker indruk maken.
Als 's werelds grootste fabrikant van schoenen voor alledaags gebruik, weet Clarks als geen ander hoe belangrijk comfort is. Met de Glick Darby - D schoenen kun je rekenen op ultiem draagcomfort, dankzij de zorgvuldig gekozen materialen en de expertise van Clarks. Of je nu de hele dag staat of veel moet lopen, deze schoenen bieden de ondersteuning die je nodig hebt.
Clarks werd opgericht in 1825 en is sindsdien uitgegroeid tot een internationaal succes. Met verkooppunten in 35 landen, waaronder Nederland, hebben ze een reputatie opgebouwd als een merk dat vakmanschap en kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan. Als je investeert in een paar Glick Darby - D schoenen, investeer je in jarenlang comfort en stijl.
Dus waar wacht je nog op? Voeg deze zwarte Glick Darby - D schoenen van Clarks toe aan je schoenencollectie en ervaar zelf het comfort en de kwaliteit waar dit merk om bekend staat. Bestel ze vandaag nog en maak een statement met je schoenen!