Clarks

Glick Darby - D

Op voorraad bij u in de buurt?
Bezig met laden...
  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk Clarks
Kleur Rood
Uitneembare binnenzool Nee
Schachthoogte laag
Hakhoogte 3 cm
Materiaal voering Leer
Materiaal zool EVA
Materiaal buitenkant Suede
Geslacht Dames
Artikel Nr. 00043903
-
Hey schoenenliefhebber! Ben je op zoek naar een paar rode schoenen die je outfit een statement maken? Zoek niet verder, want wij hebben het perfecte paar voor je: de Glick Darby - D van Clarks. Deze schoenen zijn niet alleen een lust voor het oog, maar bieden ook het comfort en vakmanschap waar Clarks bekend om staat.
Met de opvallende kleur merlot suede onderscheid je jezelf van de massa. Of je nu een casual look draagt of je outfit een elegante touch wilt geven, deze schoenen passen perfect bij elke gelegenheid. De lage schachthoogte zorgt ervoor dat ze gemakkelijk aan te trekken zijn en goed aansluiten op je voeten.
Het materiaal van de voering is leer, waardoor je de hele dag kunt genieten van een ademend en comfortabel gevoel. De zool is gemaakt van EVA, waardoor deze schoenen licht van gewicht zijn en een goede demping bieden. De buitenkant is vervaardigd van hoogwaardig suede, wat zorgt voor een luxueuze uitstraling en duurzaamheid.
Als je nog niet overtuigd bent, laten we je graag kennismaken met Clarks als merk. Als 's werelds grootste fabrikant van schoenen voor alledaags gebruik, verkopen ze jaarlijks meer dan 50 miljoen paar. Ze staan bekend om hun vakmanschap, draagcomfort en hoogwaardige kwaliteit. Bij Clarks staan baanbrekende ontwerpen en innovaties altijd voorop.
Clarks heeft een rijke geschiedenis die teruggaat tot de oprichting in 1825 door de broers Cyrus en James. Het merk is gevestigd in het Engelse graafschap Somerset en is inmiddels uitgegroeid tot een internationale onderneming met verkooppunten in maar liefst 35 landen.
Kortom, met de Glick Darby - D van Clarks haal je niet alleen een trendy en stijlvol paar schoenen in huis, maar ook een stuk vakmanschap en geschiedenis. Trek de aandacht met de rode kleur en geniet van het comfort dat deze schoenen bieden. Bestel ze nu en laat jouw schoenen jouw verhaal vertellen.