Clarks

Glick Darby - D

Op voorraad bij u in de buurt?
Bezig met laden...
  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk Clarks
Kleur Bruin
Uitneembare binnenzool Nee
Schachthoogte laag
Hakhoogte 3 cm
Materiaal voering Leer
Materiaal zool EVA
Materiaal buitenkant Leer
Geslacht Dames
Artikel Nr. 00043902
-
Stap in de wereld van elegantie en comfort met de Glick Darby - D veterschoenen van Mulder Schoenen. Deze bruine schoenen met leopard print geven je outfit een speelse en stoere touch. Met een lage schachthoogte en gemaakt van hoogwaardig leer aan de buitenkant, ben je verzekerd van een trendy uitstraling.
De Glick Darby - D veterschoenen zijn speciaal ontworpen voor dames die stijl en comfort hoog in het vaandel hebben staan. Het materiaal van de voering is van leer, wat zorgt voor een luxueuze en ademende ervaring. Daarnaast biedt de EVA-zool een lichtgewicht en schokabsorberende eigenschap, waardoor je moeiteloos de hele dag kunt lopen zonder vermoeide voeten te krijgen.
Deze veterschoenen stralen vakmanschap uit, een kenmerk waar Clarks om bekend staat. Met meer dan 50 miljoen paar schoenen verkocht per jaar, weet Clarks als 's werelds grootste fabrikant van schoenen voor alledaags gebruik precies hoe ze vakwerk moeten combineren met actuele modetrends. De Glick Darby - D veterschoenen zijn daar geen uitzondering op.
Clarks is een merk dat al sinds 1825 bestaat en zijn oorsprong vindt in het Engelse graafschap Somerset. Het vakmanschap, draagcomfort en hoogwaardige kwaliteit zijn waarden die altijd voorop staan bij Clarks. Met baanbrekende ontwerpen en innovaties weten ze voortdurend te verrassen en inspireren.
Laat je inspireren door de Glick Darby - D veterschoenen en voeg een vleugje wilde flair toe aan je garderobe. Of je nu een dagje gaat shoppen, een zakelijke afspraak hebt of een avondje uit gaat, deze schoenen zijn de perfecte keuze. Met hun unieke leopard print maken ze elke outfit compleet en laten ze zien dat jij durft te experimenteren met je stijl.
Wacht niet langer en bestel vandaag nog de Glick Darby - D veterschoenen van Mulder Schoenen. Voel het vakmanschap, het comfort en de hoogwaardige kwaliteit van Clarks aan je voeten. Steek boven de rest uit en laat jezelf zien met deze opvallende en trendy schoenen. Jouw stijl, jouw keuze.