Clarks

Baille Stitch - D

Op voorraad bij u in de buurt?
Bezig met laden...
  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk Clarks
Kleur Zwart
Uitneembare binnenzool Nee
Schachthoogte laag
Hakhoogte 2 cm
Materiaal voering Leer
Materiaal zool EVA
Materiaal buitenkant Nubuck
Geslacht Dames
Artikel Nr. 00043975
-
De Mulder Schoenen Baille Stitch - D is het ultieme paar schoenen dat je outfit een stoere en trendy touch geeft. Met zijn opvallende zwarte kleur en lage schachthoogte is deze schoen perfect voor dames die stijlvol willen zijn en hun persoonlijkheid willen laten zien.
Het materiaal van de buitenkant is gemaakt van nubuck, een hoogwaardig materiaal dat bekend staat om zijn duurzaamheid en luxe uitstraling. Daarnaast zorgt het voor een comfortabele pasvorm en voelt het heerlijk zacht aan.
De voering is gemaakt van leer, wat ervoor zorgt dat je voeten kunnen ademen en comfortabel blijven, zelfs tijdens lange en drukke dagen. Of je nu naar je werk gaat, een dagje gaat shoppen of een avondje uit, deze schoenen zorgen ervoor dat je altijd op je best kunt zijn.
De zool is gemaakt van EVA, een materiaal dat bekend staat om zijn lichtheid en flexibiliteit. Dit zorgt ervoor dat je gemakkelijk kunt bewegen en dat je voeten niet vermoeid raken, zelfs niet na urenlang lopen of staan.
Clarks, opgericht in 1825 in het Engelse graafschap Somerset, is een wereldwijd bekend merk dat bekend staat om zijn actuele modetrends en vakmanschap. Met meer dan 50 miljoen paar verkochte schoenen per jaar, weet je dat je kunt vertrouwen op de hoogwaardige kwaliteit en baanbrekende ontwerpen van Clarks.
Laat je niet langer tegenhouden door saaie schoenen en maak een statement met de Mulder Schoenen Baille Stitch - D. Met deze schoenen geef je elke outfit een eigentijdse en modieuze uitstraling. Dus waar wacht je nog op? Bestel ze vandaag nog en zet de eerste stap naar een trendy en comfortabele look.