Clarks

Sheer Flora - D

Op voorraad bij u in de buurt?
Bezig met laden...
  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk Clarks
Kleur Bruin
Schachthoogte enkelhoog
Hakhoogte 4 cm
Materiaal voering Textiel
Materiaal zool Rubber
Materiaal buitenkant Leer
Geslacht Dames
Artikel Nr. 00039814
-
Sheer Flora - D: Voor de moedige en modieuze dames!
Ben je op zoek naar een paar schoenen dat je outfit naar een hoger niveau tilt? Zoek niet verder! Maak kennis met de Sheer Flora - D, een prachtig stukje vakmanschap van het wereldberoemde merk Clarks.
Laat je meeslepen door de unieke, bruine kleur van deze schoenen. Het zachte en soepele leer van de buitenkant voegt een vleugje elegantie en stijl toe aan elke stap. En alsof dat niet genoeg is, is de Sheer Flora - D ook verkrijgbaar in een adembenemende leopard print. Durf jij jezelf uit te dagen door deze opvallende print toe te voegen aan je collectie?
Maar dit is niet alles wat deze schoenen te bieden hebben. De enkelhoogte van de Sheer Flora - D geeft je enkels de vrijheid om te bewegen, terwijl de rubberen zool zorgt voor een comfortabele en stabiele grip, zelfs op gladde oppervlakken. Het materiaal van de voering is van hoogwaardig textiel, waardoor je voeten de hele dag door fris en droog blijven, zelfs tijdens de meest actieve dagen.
Als dames willen we er niet alleen goed uitzien, maar willen we ook het beste voor onze voeten. Clarks begrijpt dat als geen ander. Met meer dan 50 miljoen verkochte paren per jaar, is Clarks 's werelds grootste fabrikant van schoenen voor alledaags gebruik. Deze schoenen combineren actuele modetrends met ouderwets vakwerk en hoogwaardige kwaliteit.
Het verhaal van Clarks begint al in 1825, in het pittoreske stadje Street in Somerset, Engeland. Wat begon als een kleine winkel, is uitgegroeid tot een internationale onderneming met verkooppunten in maar liefst 35 landen. Al die tijd heeft Clarks vastgehouden aan hun kernwaarden: vakmanschap, draagcomfort en innovatie.
En nu is het jouw beurt om de show te stelen met de Sheer Flora - D schoenen. Of je nu naar een feestje gaat, een dagje uit met je vriendinnen plant, of gewoon je dagelijkse routine doorloopt, deze schoenen zijn er om jouw persoonlijke stijl te laten stralen.
Voel je zelfverzekerd en klaar om de wereld te veroveren met de Sheer Flora - D schoenen. Be the trendsetter and embrace your unique style with Clarks!