Clarks

Netley Lola - D

Op voorraad bij u in de buurt?
Bezig met laden...
  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk Clarks
Kleur Zwart
Uitneembare binnenzool Nee
Schachthoogte laag
Hakhoogte 3 cm
Materiaal voering Textiel
Materiaal zool TR
Materiaal buitenkant Leer
Geslacht Dames
Artikel Nr. 00033794
-
Op zoek naar een paar mooie, comfortabele en kwalitatieve schoenen? Dan zijn de Netley Lola - D schoenen van Mulder Schoenen echt iets voor jou! Deze zwarte pareltjes zijn perfect voor dames die op zoek zijn naar stijlvolle en veelzijdige schoenen die bij elke outfit passen.
Met een laag uitgesneden ontwerp en gemaakt van hoogwaardig leer, stralen deze schoenen elegantie en klasse uit. Het zwarte leer voegt een vleugje moeiteloze chic toe aan elke look, of je nu naar kantoor gaat, een avondje uit hebt gepland of gewoon casual wilt gaan. De Netley Lola - D schoenen zijn de perfecte mix van klassiek en eigentijds en zullen zeker de aandacht trekken.
Naast hun prachtige uiterlijk, bieden deze schoenen ook ongeëvenaard comfort. De voering van textiel zorgt voor een zacht en comfortabel gevoel, terwijl de TR-zool een goede grip en stabiliteit biedt. Of je nu de hele dag wilt wandelen of urenlang op je voeten moet staan, deze schoenen zullen je niet teleurstellen.
Wat deze schoenen extra speciaal maakt, is dat ze afkomstig zijn van een merk dat bekend staat om zijn vakmanschap en innovatie. Clarks, opgericht in 1825, is 's werelds grootste fabrikant van schoenen voor alledaags gebruik. Met meer dan 50 miljoen paar verkochte schoenen per jaar, weet je dat je kunt vertrouwen op de kwaliteit en duurzaamheid van hun producten.
Clarks heeft altijd de nieuwste modetrends gevolgd en combineert deze met vakwerk om schoenen te maken die niet alleen mooi zijn, maar ook comfortabel en van hoogwaardige kwaliteit. Als je investeert in de Netley Lola - D schoenen, weet je dat je schoenen krijgt die niet alleen trendy zijn, maar ook jarenlang meegaan.
Dus waar wacht je nog op? Voeg deze zwarte schoonheden toe aan je schoenencollectie en geniet van ultieme stijl en comfort. Of je nu een belangrijke zakelijke bijeenkomst hebt of gewoon wilt stralen tijdens een avondje uit, met de Netley Lola - D schoenen van Mulder Schoenen maak je altijd een goede indruk. Bestel vandaag nog en loop binnenkort rond in deze must-have schoenen!