Clarks

Un Rio Strap - D

Op voorraad bij u in de buurt?
Bezig met laden...
  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk Clarks
Kleur Rood
Uitneembare binnenzool Ja
Schachthoogte laag
Hakhoogte 3 cm
Materiaal voering Leer
Materiaal zool Rubber
Materiaal buitenkant Suede
Geslacht Dames
Artikel Nr. 00045139
-
Hey jij daar! Op zoek naar een paar schoenen die niet alleen comfortabel en stijlvol zijn, maar ook helemaal aansluiten bij de laatste modetrends? Look no further! Maak kennis met de Un Rio Strap - D schoenen van het bekende merk Clarks.
Deze geweldige schoenen zijn perfect voor dames die op zoek zijn naar een mix van functionaliteit en fashion. Het lage schachtontwerp geeft je enkels alle bewegingsvrijheid die ze nodig hebben, terwijl de robuuste rubberen zool zorgt voor optimale grip en duurzaamheid.
Wat deze schoenen echt bijzonder maakt, is het materiaal waar ze van gemaakt zijn. Het bovenwerk is namelijk gemaakt van hoogwaardig suède, wat niet alleen zorgt voor een luxe uitstraling, maar ook voor een heerlijk zachte feel. Daarnaast is de voering volledig van leer, waardoor je voeten kunnen ademen en je de hele dag door comfortabel blijft.
De Un Rio Strap - D schoenen komen in een opvallende rode kleur, specifiek 'burgundy suede' genoemd. Deze dieprode tint voegt direct een vleugje elegantie en glamour toe aan elke outfit. Of je nu een casual dagje uit plant of jezelf wilt laten stralen tijdens een avondje uit, deze schoenen bieden de perfecte finishing touch.
Maar laten we het ook even hebben over het merk achter deze prachtige schoenen: Clarks. Als 's werelds grootste fabrikant van schoenen voor alledaags gebruik, weet Clarks als geen ander wat jij nodig hebt. Met meer dan 200 jaar vakmanschap en innovatie, zijn ze uitgegroeid tot een icoon in de schoenenindustrie.
Clarks staat bekend om zijn compromisloze focus op draagcomfort en hoogwaardige kwaliteit. Elke schoen wordt met de grootste zorg en aandacht ontworpen, zodat jij kunt genieten van ultiem comfort zonder concessies te doen aan stijl.
Dus waar wacht je nog op? Stap in de wereld van Clarks en ervaar het vakmanschap en de kwaliteit van de Un Rio Strap - D schoenen. Bestel vandaag nog je eigen paar en zet de trend met deze must-have schoenen. Wees snel, want voor je het weet zijn ze uitverkocht. Jouw voeten verdienen alleen het allerbeste!