Clarks

Un Perri Way - D

Op voorraad bij u in de buurt?
Bezig met laden...
  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk Clarks
Kleur Zwart
Uitneembare binnenzool Nee
Schachthoogte laag
Hakhoogte 3 cm
Materiaal voering Textiel
Materiaal zool Rubber
Materiaal buitenkant Leer
Geslacht Dames
Artikel Nr. 00041634
-
Hey jij daar! Op zoek naar de perfecte paar schoenen om jouw look compleet te maken? Zoek niet verder, want Mulder Schoenen heeft precies wat je nodig hebt! En we hebben iets heel bijzonders voor je in petto: de Un Perri Way - D in het stoere zwart.
Het eerste waar je aan denkt bij Mulder Schoenen is ongetwijfeld Clarks. Dit bekende merk staat al sinds 1825 bekend om zijn vakmanschap, draagcomfort en hoogwaardige kwaliteit. Bij Clarks draait alles om het combineren van de laatste modetrends met vakmanschap, en dat zie je zeker terug in de Un Perri Way - D.
Dit is een paar schoenen dat niet alleen stijl en klasse uitstraalt, maar ook nog eens supercomfortabel is. Of je nu een lange dag op kantoor hebt of een avondje uit gaat, met deze schoenen zit je altijd goed.
De Un Perri Way - D is gemaakt van hoogwaardig zwart leer, waardoor ze een tijdloze uitstraling hebben. Ze hebben een lage schachthoogte, wat niet alleen zorgt voor een trendy look, maar ook voor extra bewegingsvrijheid.
De voering van deze schoenen is gemaakt van textiel, wat zorgt voor een ademend effect en jouw voeten comfortabel houdt, zelfs op warme dagen. De rubberen zool zorgt voor optimale grip en biedt de juiste demping, waardoor je de hele dag door kunt lopen zonder pijnlijke voeten.
De Un Perri Way - D is speciaal ontworpen voor dames die houden van stijl en comfort. Deze schoenen zijn een must-have voor elke fashionista. Of je nu gaat rocken op een festival, gaat werken of gewoon met vrienden op stap gaat, met deze schoenen maak je altijd een statement. En dankzij het tijdloze design kun je ze combineren met allerlei outfits, van casual tot chique.
Dus waar wacht je nog op? Bestel jouw Un Perri Way - D vandaag nog bij Mulder Schoenen en ervaar zelf waarom Clarks wereldwijd zo'n geliefd merk is. Met deze schoenen straal je niet alleen stijl, maar ook zelfvertrouwen uit. Jouw voeten verdienen alleen het allerbeste, en dat is precies wat je krijgt met de Un Perri Way - D.
Dus ga ervoor, maak een statement en laat jouw fashionable kant zien met de Un Perri Way - D van Mulder Schoenen. Bestel ze nu en stap vol vertrouwen de wereld in!