Clarks

Un Maui Lace - D

Op voorraad bij u in de buurt?
Bezig met laden...
  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk Clarks
Kleur Brons
Uitneembare binnenzool Ja
Schachthoogte laag
Hakhoogte 2 cm
Materiaal voering Leer
Materiaal zool Gemixte materialen
Materiaal buitenkant Leer
Geslacht Dames
Artikel Nr. 00039037
-
Wil je schoenen die perfect passen bij jouw trendy outfits? Dan zijn de Un Maui Lace - D sneakers van Clarks de ideale keuze voor jou! Deze sneakers zijn niet alleen super stijlvol en eigentijds, maar bieden ook het ongeëvenaarde comfort waar Clarks bekend om staat. Met deze sneakers aan je voeten kun je moeiteloos de hele dag door trendy en comfortabel rondlopen.
Deze sneakers hebben een lage schachthoogte, waardoor ze perfect zijn om te dragen bij zowel casual als sportieve outfits. De bronzen kleur en het pebble metalic detail geven deze sneakers een unieke en trendy uitstraling, waarmee je zeker zult opvallen.
Wat deze sneakers echt bijzonder maakt, is het gebruik van hoogwaardige materialen. De voering is gemaakt van leer, waardoor je voeten de hele dag door fris en comfortabel blijven. De buitenkant is ook gemaakt van leer, wat zorgt voor duurzaamheid en een luxe uitstraling. De zool is gemaakt van gemixte materialen, waardoor je verzekerd bent van optimale grip en ondersteuning tijdens het lopen.
Clarks is 's werelds grootste fabrikant van schoenen voor alledaags gebruik en dat is niet voor niets. Al meer dan 200 jaar staat dit merk bekend om vakmanschap, draagcomfort en hoogwaardige kwaliteit. Bij Clarks weten ze als geen ander hoe ze comfort en trendy design perfect kunnen combineren.
Of je nu een dagje gaat shoppen, een avondje uit gaat met vrienden of gewoon een relaxt dagje thuis wilt doorbrengen, met de Un Maui Lace - D sneakers van Clarks ben je altijd verzekerd van een stijlvolle en comfortabele look. Deze sneakers zijn geschikt voor dames en kunnen gemakkelijk worden gecombineerd met allerlei outfits.
Wacht niet langer en maak een statement met de Un Maui Lace - D sneakers van Clarks. Bestel ze vandaag nog en geniet van de perfecte mix van stijl, comfort en kwaliteit die deze sneakers te bieden hebben.