Clarks

Un Capri Step - D

Op voorraad bij u in de buurt?
Bezig met laden...
  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk Clarks
Kleur Rood
Uitneembare binnenzool Nee
Schachthoogte laag
Hakhoogte 5 cm
Materiaal voering Textiel
Materiaal zool Rubber
Materiaal buitenkant Nubuck
Geslacht Dames
Artikel Nr. 00041642
-
Ben je klaar voor een paar schoenen dat jouw stijl naar een hoger niveau tilt? Maak kennis met de Un Capri Step - D van Clarks, een absolute must-have voor trendy dames zoals jij. Met zijn opvallende rode kleur en lage schachthoogte maak je gegarandeerd een fashion statement waar je ook gaat.
De Un Capri Step - D is gemaakt van hoogwaardig nubuck leer, een materiaal dat bekend staat om zijn duurzaamheid en comfort. Het voelt zacht aan op je voeten en biedt tegelijkertijd voldoende ondersteuning voor urenlang wandelplezier. De voering van textiel zorgt ervoor dat je voeten fris en droog blijven, zelfs op warme zomerdagen.
Maar deze schoen is niet alleen mooi en comfortabel, hij is ook erg praktisch. De rubberen zool biedt optimale grip op verschillende ondergronden, zodat je zelfverzekerd en stabiel kunt lopen. Of je nu een drukke stad verkent of een ontspannen wandeling maakt in het park, met de Un Capri Step - D kun je op elk terrein vertrouwen op maximale grip en stabiliteit.
Clarks, opgericht in 1825, is al meer dan anderhalve eeuw een toonaangevend merk in de schoenenindustrie. Met hun expertise en vakmanschap hebben ze zichzelf gevestigd als 's werelds grootste fabrikant van schoenen voor dagelijks gebruik. Met elk paar Clarks schoenen weet je dat je kwaliteit en comfort krijgt, gecombineerd met tijdloze ontwerpen en innovatieve details.
Of je nu een formele gelegenheid bijwoont, je dagelijkse boodschappen doet of een avondje uitgaat met vrienden, de Un Capri Step - D is de perfecte metgezel. Hij is veelzijdig genoeg om te combineren met verschillende outfits, van jeans tot jurken, en geeft elke look een stijlvolle twist.
Waar wacht je nog op? Voeg de Un Capri Step - D toe aan je schoenencollectie en ervaar zelf het comfort, de kwaliteit en de stijl die Clarks te bieden heeft. Maak je klaar om de show te stelen met deze eyecatcher en laat je inspireren door de actuele modetrends. Clarks heeft zijn roots in het pittoreske Street in het Engelse graafschap Somerset, maar is inmiddels uitgegroeid tot een wereldwijd fenomeen met verkooppunten in maar liefst 35 landen. Wees een trendsetter en laat zien dat jij fashion en comfort moeiteloos combineert met de Un Capri Step - D.