Clarks

Un Rio Strap - D

Op voorraad bij u in de buurt?
Bezig met laden...
  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk Clarks
Kleur Groen
Uitneembare binnenzool Ja
Schachthoogte laag
Hakhoogte 3 cm
Materiaal voering Leer
Materiaal zool Rubber
Materiaal buitenkant Suede
Geslacht Dames
Artikel Nr. 00045139
-
Stap in de wereld van comfort en stijl met de Un Rio Strap - D schoenen van Mulder Schoenen. In deze schoenen ervaar je het beste van beide werelden door de combinatie van actuele modetrends en vakmanschap. Als je op zoek bent naar hoogwaardige kwaliteit en baanbrekend ontwerp, dan is dit jouw ultieme must-have!
Met een moderne groene kleur, specifiek 5 - donkere olijf sde genaamd, straal je zelfverzekerdheid en stijl uit. Deze kleur zal je outfit naar een hoger niveau tillen en je laten opvallen in de menigte. Of je nu een casual dag in de stad hebt of een avondje uit gaat, de Un Rio Strap - D schoenen zullen altijd een perfecte match zijn.
Deze damesschoenen hebben een lage schachthoogte, waardoor je alle bewegingsvrijheid hebt die je nodig hebt. De buitenkant is gemaakt van hoogwaardig suede, wat zorgt voor een luxueuze uitstraling en duurzaamheid. De voering is van leer, waardoor de schoenen extra comfortabel zitten en je voeten de hele dag fris en droog blijven. De rubberen zool biedt uitstekende grip en demping, waardoor je met het grootste gemak elke stap zet.
En laten we het merk Clarks niet vergeten! Dit wereldberoemde merk is al sinds 1825 een pionier in de schoenenindustrie. Met meer dan 50 miljoen paar schoenen die jaarlijks worden verkocht, hebben ze bewezen dat vakmanschap en hoogwaardige kwaliteit altijd voorop staan. Clarks combineert vakmanschap met draagcomfort, waardoor hun schoenen de perfecte keuze zijn voor elke dag.
Dus waar wacht je nog op? Stap in de wereld van stijl en comfort met de Un Rio Strap - D schoenen van Mulder Schoenen. Voeg deze eyecatchers toe aan je collectie en geniet van de hoogwaardige kwaliteit en baanbrekende ontwerpen die alleen Clarks kan bieden. Bestel ze vandaag nog en ervaar zelf het verschil dat deze schoenen maken in jouw dagelijkse leven.