Clarks

Un Rio Sprint - D

Op voorraad bij u in de buurt?
Bezig met laden...
  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk Clarks
Kleur Bruin
Schachthoogte laag
Hakhoogte 3 cm
Materiaal voering Leer
Materiaal zool Rubber
Materiaal buitenkant Leer
Geslacht Dames
Artikel Nr. 00047493
-
Hé jij daar, sneakerliefhebber! Ben jij op zoek naar een paar unieke, trendy en comfortabele sneakers? Stop met zoeken, want wij hebben het perfecte paar voor jou. Maak kennis met de Clarks Un Rio Sprint - D sneakers in een prachtige bruine kleur met een opvallend leopard print detail. Deze sneakers zijn speciaal ontworpen voor dames die stijl en comfort willen combineren.
Als 's werelds grootste fabrikant van schoenen voor alledaags gebruik, weet Clarks als geen ander hoe ze modetrends kunnen vertalen naar hoogwaardige schoenen. Met meer dan 50 miljoen paar verkocht per jaar, is Clarks een autoriteit op het gebied van vakmanschap en kwaliteit. En de Un Rio Sprint - D sneakers zijn daar een perfect voorbeeld van.
Deze sneakers hebben een lage schachthoogte, wat zorgt voor een casual en sportieve uitstraling. Ze zijn gemaakt van echt leer, zowel aan de buitenkant als aan de binnenkant, en de rubberen zool biedt optimale grip en flexibiliteit. Deze hoogwaardige materialen zorgen niet alleen voor duurzaamheid, maar ook voor een comfortabele pasvorm die de hele dag door blijft zitten.
Wat deze sneakers echt uniek maakt, is het opvallende leopard print detail. Deze trendy print geeft de schoenen een speelse en eigenzinnige twist, waardoor ze direct een eyecatcher zijn. Of je nu kiest voor een casual jeans of een vrouwelijke jurk, deze sneakers maken elke outfit compleet en laten je stijlvol voor de dag komen.
Of je nu gaat winkelen, naar je werk gaat of een dagje uit bent met vrienden, de Un Rio Sprint - D sneakers zijn veelzijdig en kunnen elke uitdaging aan. Ze zijn niet alleen ontworpen om er geweldig uit te zien, maar ook om je voeten te verwennen met ultiem comfort. Stap in deze sneakers en voel hoe de kwaliteit en vakmanschap van Clarks je elke stap van de weg ondersteunen.
Dus waar wacht je nog op? Voeg deze must-have Clarks Un Rio Sprint - D sneakers met leopard print detail toe aan je schoenencollectie en geef je outfits een trendy en fashionable upgrade. Met Clarks ben je verzekerd van schoenen die niet alleen mooi zijn, maar ook jarenlang meegaan. Maak een statement en laat je voeten stralen met deze geweldige sneakers!
Bestel vandaag nog jouw paar Clarks Un Rio Sprint - D sneakers en ervaar de perfecte combinatie van stijl, comfort en kwaliteit. Wij beloven je dat je geen spijt zult krijgen van deze investering in je schoenen.
Productinformatie:
- Artikelgroep: Sneakers
- Naam: Clarks Un Rio Sprint - D
- Kleur: Bruin met leopard print detail
- Schachthoogte: Laag
- Materiaal voering: Leer
- Materiaal zool: Rubber