Clarks

Un Rio Lace - D

Op voorraad bij u in de buurt?
Bezig met laden...
  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk Clarks
Kleur Groen
Uitneembare binnenzool Ja
Schachthoogte laag
Hakhoogte 3 cm
Materiaal voering Leer
Materiaal zool Rubber
Materiaal buitenkant Leer
Geslacht Dames
Artikel Nr. 00039050
-
Hey jij daar! Ben je klaar voor een avontuurlijke reis? Dan hebben we de perfecte sneaker voor jou: de Clarks Un Rio Lace - D. Deze eigentijdse schoen uit de Unstructured® collectie van Clarks combineert sportieve inspiratie met stijlvolle flair.
De Un Rio Lace - D is een groene sneaker met een lage schachthoogte, wat zorgt voor een moderne en trendy uitstraling. Het is gemaakt van hoogwaardig leer, met een ademende lederen voering en sok voor een luxueus comfort dat je de hele dag door kunt dragen. Of je nu een drukke dag op kantoor hebt, door de stad wandelt of op reis gaat, deze sneaker zal je voeten altijd gelukkig houden.
Wat deze schoen echt bijzonder maakt, is het gebruik van elastische materialen in combinatie met leer. Dit zorgt niet alleen voor een sportieve look, maar ook voor een flexibele pasvorm die met je voeten meebeweegt. Bovendien heeft de sneaker een lichtgewicht EVA-tussenzool en een rubberen zool, wat zorgt voor uitstekende grip en flexibiliteit. Dus of je nu een flinke wandeling maakt of een sprintje trekt naar de trein, deze sneaker staat altijd voor je klaar.
Clarks is niet voor niets 's werelds grootste fabrikant van schoenen voor alledaags gebruik. Met meer dan 50 miljoen paar verkocht per jaar, kun je erop vertrouwen dat ze vakmanschap, draagcomfort en hoogwaardige kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan. Deze waarden worden gecombineerd met baanbrekende ontwerpen en innovaties, waardoor Clarks altijd bovenaan de modetrends staat.
Het merk Clarks is al sinds 1825 bezig met het produceren van hoogwaardige schoenen. Opgericht door de broers Cyrus en James, heeft Clarks zich altijd gevestigd in Street, een plaats in het Engelse graafschap Somerset. Maar inmiddels is Clarks uitgegroeid tot een internationale onderneming met verkooppunten in maar liefst 35 landen.
Dus waar wacht je nog op? Kies voor stijl, comfort en avontuur met de Clarks Un Rio Lace - D. Bestel nu en maak je klaar voor geweldige ervaringen.