Woden

Stelle Transparent

Op voorraad bij u in de buurt?
Bezig met laden...
  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk Woden
Kleur Grijs
Schachthoogte laag
Hakhoogte 0 cm
Materiaal voering Textiel
Materiaal zool Rubber
Materiaal buitenkant Textiel
Geslacht Dames
Artikel Nr. 00055730
De Stelle Transparent sneaker van Woden is een duurzaam en comfortabel model. Het is gemaakt van een mix van natuurlijk en gerecycled textiel, inclusief minimaal 50% gerecycled polyester uit PET-flessen. De sneaker heeft transparante elementen, modern design en vislederen details. De binnenzool is gemaakt van lichtgewicht en schokabsorberend PU-schuim. Daarnaast heeft de sneaker een ademend voetbed en biedt het de hele dag een zachte loopervaring. De Stelle Transparent is een sportieve en milieuvriendelijke keuze.
Hey jij, sneakerliefhebber! Ben je op zoek naar een paar trendy schoenen met een groene voetafdruk? Dan heb ik dé perfecte match voor je: de Stelle Transparent van Woden. Laat me je vertellen waarom deze sneakers zo bijzonder zijn.
Ten eerste hebben ze een laag design, waardoor ze perfect zijn voor elke dag. De Stelle Transparent in de kleur Sea Fog Grey maakt ze bovendien gemakkelijk te combineren met elke outfit. Of je nu een casual look rockt of je wat eleganter wilt kleden, met deze sneakers zit je altijd goed.
Wat deze sneakers echt uniek maakt, is het materiaal. De buitenkant is namelijk gemaakt van ademend textiel, waardoor je voeten fris blijven, zelfs tijdens warme zomerdagen. Daarnaast is ook de voering gemaakt van textiel, wat zorgt voor extra comfort en een zachte feel. En laten we de rubberen zool niet vergeten, die zorgt voor optimale grip en duurzaamheid. Je kunt dus met een gerust hart avonturen beleven in de stad met deze sneakers aan je voeten.
Even iets meer over het merk achter deze geweldige schoenen: Woden. Dit Scandinavische sneakermerk gelooft in producten én mensen. Onze sneakers worden met liefde ontworpen door gepassioneerde en getalenteerde mensen. Woden combineert Scandinavisch design met natuurlijke kwaliteitsmaterialen en een geweldige prijs-kwaliteitverhouding. Fashion, functionaliteit en anatomie zijn essentiële elementen van het DNA van Woden. Dit zie je duidelijk terug in de Stelle Transparent sneakers, die tot in elk detail zijn ontworpen voor de urban levensstijl van deze tijd.
Met deze sneakers maak je niet alleen een fashion statement, maar draag je ook bij aan een duurzamere wereld. Woden heeft namelijk oog voor het milieu en streeft naar een groene voetafdruk. Door te kiezen voor de Stelle Transparent van Woden, maak je dus een bewuste keuze voor duurzaamheid én stijl.
Dus ben jij op zoek naar trendy sneakers met een groene voetafdruk? Dan zijn de Stelle Transparent van Woden de perfecte keuze voor jou. Bestel ze nu en zet je eerste stap op weg naar een duurzamere en stijlvolle toekomst!
WODEN - EEN GROENE VOETAFDRUK
Woden is een Scandinavisch sneakermerk met de focus op Scandinavisch design, natuurlijke kwaliteitsmaterialen en een geweldige prijs-kwaliteitverhouding. Wij geloven in producten en mensen, en daarom worden onze schoenen met zorg ontworpen door gepassioneerde en getalenteerde mensen. Fashion, functionaliteit en anatomie zijn essentiële elementen van het DNA van Woden. Hierdoor worden onze sneakers tot in elk detail ontworpen voor de urban levens