Clarks

Sillian2.0 Kae - D

Op voorraad bij u in de buurt?
Bezig met laden...
  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk Clarks
Kleur Zwart
Uitneembare binnenzool Nee
Schachthoogte laag
Hakhoogte 4 cm
Materiaal voering Textiel
Materiaal zool EVA
Materiaal buitenkant Textiel
Geslacht Dames
Artikel Nr. 00045282
-
Stel je voor: je bent een enthousiaste en nieuwsgierige schoenenliefhebber die altijd op zoek is naar de perfecte combinatie van stijl en comfort. Je hebt al vele merken geprobeerd, maar er is er één die er altijd bovenuit springt: Clarks. Het Britse merk dat al sinds 1825 met vakmanschap en innovatie de harten van schoenenliefhebbers over de hele wereld verovert.
En vandaag heb ik iets speciaals voor je: de Sillian2.0 Kae - D schoenen van Clarks. Deze zwartkleurige pareltjes zijn perfect voor dames die op zoek zijn naar de ultieme combinatie van elegantie en comfort. Of je nu een drukke werkdag hebt, een dagje gaat shoppen of een avondje uitgaat, deze schoenen zullen je nooit in de steek laten.
Laten we beginnen met het materiaal van deze schoenen. De buitenkant is gemaakt van hoogwaardig textiel, wat zorgt voor een moderne en stijlvolle uitstraling. Maar het draait niet alleen om uiterlijk, want Clarks begrijpt als geen ander dat comfort essentieel is. Daarom is de voering ook gemaakt van textiel, wat zorgt voor een zachte en ademende ervaring voor je voeten.
Maar het draait niet alleen om het uiterlijk en comfort. De zool is gemaakt van EVA, een lichtgewicht en flexibel materiaal dat zorgt voor een optimale demping en grip. Of je nu een lange wandeling maakt of de hele dag op je voeten staat, deze schoenen zullen je altijd de juiste ondersteuning geven.
De Sillian2.0 Kae - D schoenen hebben ook een lage schachthoogte, wat zorgt voor een eigentijdse en trendy look. Of je ze nu combineert met een jeans, rok of jurk, deze schoenen passen perfect bij elke outfit en geven je een zelfverzekerde uitstraling.
Wat deze schoenen extra bijzonder maakt, is de expertise van Clarks op het gebied van schoenontwerp en technologie. Ze weten als geen ander hoe ze comfort en stijl kunnen combineren, en dat zie je terug in elk detail van de Sillian2.0 Kae - D. Van de zorgvuldig gekozen materialen tot de perfecte pasvorm, deze schoenen zijn ontworpen om jouw voeten de aandacht te geven die ze verdienen.
Clarks is niet voor niets 's werelds grootste fabrikant van schoenen voor alledaags gebruik. Ze begrijpen de behoeften en wensen van moderne vrouwen en weten hier perfect op in te spelen. Met meer dan 50 miljoen paar verkocht per jaar, kun je erop vertrouwen dat je met Clarks kiest voor kwaliteit en vakmanschap.
Dus waar wacht je nog op? Voeg de Sillian2.0 Kae - D schoenen van Clarks toe