Woden

Ronja

Op voorraad bij u in de buurt?
Bezig met laden...
  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk Woden
Kleur Lila
Schachthoogte laag
Hakhoogte 0 cm
Materiaal voering Textiel
Materiaal zool Rubber
Materiaal buitenkant textile/leather
Geslacht Dames
Artikel Nr. 00055731
WODEN Ronja is een duurzaam damesproduct met een innovatief ontwerp en coole kleurblokdetails. Het is gemaakt van leer en textiel, met vislederen details op de hiel. Het leer is afkomstig van een LWG-gecertificeerde productie. De sneakers hebben een lichtgewicht en schokabsorberende binnenzool van zacht PU-schuim. De kurkzool en het WODEN luchtstroomvoetbed zorgen voor ademend vermogen en een comfortabele loopervaring. De schoen bevat ook gerecycled textiel en een EVA-zool.
Wil je stralen en opvallen met een paar unieke sneakers? Dan is de Ronja lila sneaker van Mulder Schoenen dé keuze voor jou! Met zijn opvallende kleur en trendy design is deze sneaker een absolute must-have voor modebewuste dames die houden van stijl én comfort.
De Ronja sneaker straalt vrouwelijkheid en elegantie uit dankzij zijn lage schachthoogte en prachtige lila kleur. Het gebruik van hoogwaardige materialen maakt deze sneaker echt bijzonder. De buitenkant is gemaakt van duurzaam textiel en leer, waardoor de Ronja sneaker niet alleen kwaliteit uitstraalt, maar ook nog eens lang meegaat.
Bij WODEN, het Scandinavische merk achter deze prachtige sneaker, geloven we in natuurlijke kwaliteitsmaterialen en een geweldige prijs-kwaliteitverhouding. Onze sneakers zijn zorgvuldig ontworpen door gepassioneerde en getalenteerde mensen. Ze combineren fashion, functionaliteit en anatomie perfect, zodat ze aansluiten bij de urban levensstijl van deze tijd.
De Ronja lila sneaker is een pareltje in onze collectie en kan jouw outfit naar een hoger niveau tillen. Of je nu een casual look wilt creëren met een jeans en een T-shirt, of juist een vrouwelijke touch wilt geven aan een jurk of rok, deze sneaker past perfect bij elke gelegenheid.
Met zijn zachte textiel voering zorgt de Ronja sneaker ervoor dat je voeten de hele dag comfortabel aanvoelen. De rubberen zool biedt daarnaast optimale grip en stabiliteit. Dit maakt de sneaker niet alleen fashionable, maar ook nog eens praktisch en functioneel.
Bestel vandaag nog en loop binnenkort rond met een paar sneakers waar je echt trots op kunt zijn! Voor stijl, comfort en duurzaamheid kies je de Ronja lila sneaker van WODEN.
Maak een groene voetafdruk met dit Scandinavische sneakermerk dat gelooft in natuurlijke kwaliteitsmaterialen en een geweldige prijs-kwaliteitverhouding. Opgericht door schoenexpert Carsten Holm, zijn WODEN sneakers ontworpen voor de urban levensstijl van nu, met aandacht voor fashion, functionaliteit en anatomie.
De Ronja sneaker in lila is jouw ultieme fashion statement. Bestel nu en treed binnenkort de wereld tegemoet met stijl en zelfvertrouwen!