Clarks

Hero Lite Lace - D

Op voorraad bij u in de buurt?
Bezig met laden...
  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk Clarks
Kleur Zwart
Uitneembare binnenzool Nee
Schachthoogte laag
Hakhoogte 4 cm
Materiaal voering Leer
Materiaal zool EVA
Materiaal buitenkant Leer
Geslacht Dames
Artikel Nr. 00043879
-
Maak kennis met de Hero Lite Lace - D, de zwarte schoenen die jouw look naar ongekende hoogtes tillen! Deze lage schoenen zijn speciaal ontworpen voor dames die op zoek zijn naar stijlvolle en comfortabele schoenen. Met de Hero Lite Lace - D van Clarks laat je de wereld zien dat jij een ware fashionista bent!
Deze schoenen zijn uitgevoerd in echt leer, zowel aan de buitenkant als aan de voering. Dit zorgt niet alleen voor een luxe uitstraling, maar ook voor een perfecte pasvorm die zich naar jouw voeten vormt. Daarnaast is de zool gemaakt van EVA-materiaal, wat garant staat voor lichtgewicht demping en een flexibele grip. Of je nu een hele dag door de stad wilt slenteren of een avondje uit wilt gaan, met de Hero Lite Lace - D heb je altijd de juiste ondersteuning.
Deze zwarte schoenen zijn niet alleen tijdloos en chic, maar ze zijn ook perfect te combineren met elke outfit. Of je nu kiest voor een elegante jurk, een stoere jeans of een zakelijke outfit, de Hero Lite Lace - D maakt jouw look helemaal af. Met deze schoenen laat je zien dat jij oog hebt voor detail en dat je durft te experimenteren met stijlen.
Clarks, 's werelds grootste fabrikant van schoenen voor alledaags gebruik, staat bekend om vakmanschap, draagcomfort en hoogwaardige kwaliteit. Met meer dan 50 miljoen paar verkochte schoenen per jaar combineert Clarks actuele modetrends met vakwerk. En de Hero Lite Lace - D is daar het perfecte voorbeeld van.
Het verhaal begon in 1825, toen de broers Cyrus en James Clarks het merk oprichtten in Street, Engeland. Tegenwoordig is Clarks uitgegroeid tot een internationale onderneming met verkooppunten in maar liefst 35 landen. En nu heb jij de kans om een stukje van dit erfgoed in handen te krijgen met de Hero Lite Lace - D.
Ben jij klaar om de show te stelen met deze zwarte pareltjes aan je voeten? Bestel de Hero Lite Lace - D vandaag nog en geef jouw schoenencollectie een upgrade. Met deze schoenen ben jij de trendsetter waar iedereen naar opkijkt. Waar wacht je nog op? Get ready to shine!