Clarks

Clarks Origin - D

Op voorraad bij u in de buurt?
Bezig met laden...
  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk Clarks
Kleur Zwart
Materiaal voering Ongevoerd
Materiaal zool EVA
Materiaal buitenkant Suede
Geslacht Dames
Artikel Nr. 00043868
-
Ben je klaar voor een puur ontwerp? Maak kennis met de Clarks Origin - D, Clarks' meest duurzame schoen tot nu toe! Deze stijlvolle en minimalistische schoen bestaat uit slechts vijf componenten, wat zorgt voor een vermindering van het gebruikte plastic. We hebben zelfs de lijm achterwege gelaten, waardoor jouw voetafdruk nog kleiner wordt.
Deze dameschoen is gemaakt van boterzacht, ongevoerd leer dat niet alleen mooi aanvoelt, maar ook ademend is voor je voeten. Je zult versteld staan van het comfort dat deze schoen biedt!
Het ontwerp van de Clarks Origin - D is niet alleen duurzaam, maar ook lichtgewicht en flexibel. De gestikte constructie zorgt ervoor dat de schoen superflexibel blijft en perfect meebeweegt met jouw voeten.
Of je nu een fashionable outfit wilt samenstellen of op zoek bent naar een schoen die de hele dag comfortabel zit, de Clarks Origin - D is de perfecte keuze. Deze zwarte schoen past bij elke stijl en geeft je een zelfverzekerde look.
Clarks is 's werelds grootste fabrikant van schoenen voor alledaags gebruik en verkoopt jaarlijks meer dan 50 miljoen paar. Het merk combineert actuele modetrends met vakmanschap, draagcomfort en hoogwaardige kwaliteit. Bij Clarks staan baanbrekende ontwerpen en innovaties altijd voorop.
De geschiedenis van Clarks begon in 1825, toen de broers Cyrus en James het merk oprichtten in Street, een pittoreske plaats in Somerset, Engeland. Sindsdien is Clarks uitgegroeid tot een internationale onderneming met verkooppunten in maar liefst 35 landen.
Kies voor duurzaamheid en stijl met de Clarks Origin - D. Deze schoen is een ware must-have voor elke vrouw die geeft om fashion en het milieu. Bestel nu en stap in een wereld van comfort en kwaliteit!