Clarks

Arla Glison - D

Op voorraad bij u in de buurt?
Bezig met laden...
  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk Clarks
Kleur Zwart
Schachthoogte laag
Hakhoogte 0 cm
Materiaal voering Textiel
Materiaal zool TPR
Materiaal buitenkant Textiel
Geslacht Dames
Artikel Nr. 00036284
-
Maak kennis met de Arla Glison slipper voor dames van Clarks. Met deze elegante zwarte slippers geniet je van een perfecte mix van stijl en comfort. Laat je meenemen op een reis langs de hoogtepunten van dit opvallende paar schoenen.
De Arla Glison is uitgevoerd in een lage schachthoogte, waardoor je voeten niet alleen worden verwend met een verfijnde look, maar ook met ultiem draagcomfort. De zwarte textielkleur geeft een tijdloze en veelzijdige uitstraling, waardoor deze slippers perfect zijn voor elke gelegenheid.
Wat betreft de materialen, heeft Clarks gebruik gemaakt van hoogwaardige textielmaterialen voor de voering en de buitenkant. Dit zorgt niet alleen voor een zacht gevoel en een ademende ervaring, maar ook voor duurzaamheid en kwaliteit die lang meegaan. De TPR-zool biedt uitstekende grip, waardoor je zelfs op gladde ondergronden kunt vertrouwen op een stabiele en veilige tred.
Bij Clarks staat vakmanschap altijd voorop. Met meer dan 195 jaar ervaring in de schoenenindustrie, heeft Clarks bewezen een expert te zijn in het combineren van actuele modetrends met vakwerk. Als 's werelds grootste fabrikant van schoenen voor alledaags gebruik, kun je erop vertrouwen dat je met Clarks schoenen een stijlvolle look combineert met het beste draagcomfort.
Clarks is een internationaal merk met verkooppunten in 35 landen. Sinds de oprichting in 1825, door de broers Cyrus en James, is Clarks gevestigd in Street, een plaats in het Engelse graafschap Somerset. Jaarlijks verkoopt Clarks meer dan 50 miljoen paar schoenen, waarbij ze zich altijd richten op hoogwaardige kwaliteit, baanbrekende ontwerpen en innovaties.
Kies voor de Arla Glison slipper van Clarks en maak elke stap een modieuze en comfortabele ervaring. Bestel nu en voeg deze must-have toe aan je schoenencollectie. Verwen jezelf met de perfecte combinatie van stijl, comfort en vakmanschap.