Birkenstock

128221 Gizeh EVA

Op voorraad bij u in de buurt?
Bezig met laden...
  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk Birkenstock
Kleur Wit
Schachthoogte laag
Hakhoogte 1 cm
Materiaal voering EVA
Materiaal zool EVA
Materiaal buitenkant EVA
Geslacht Dames
Artikel Nr. 00040486
-
Op zoek naar comfortabele en trendy slippers? Je hoeft niet verder te zoeken! Maak kennis met de 128221 Gizeh EVA slippers van het bekende merk Birkenstock. Deze witte slippers zijn perfect voor dames die waarde hechten aan kwaliteit en comfort.Birkenstock, een merk dat al sinds 1774 bestaat, streeft ernaar om het leven van mensen beter en aangenamer te maken. En goede schoenen mogen daarbij natuurlijk niet ontbreken! Het merk staat wereldwijd bekend en behoort tot de top 5 van de Global Footwear Brands. Met meer dan duizenden medewerkers is Birkenstock zelfs de grootste werkgever binnen de Duitse schoenenindustrie.Wat maakt deze Gizeh EVA slippers nu zo uniek en geliefd? Het begint allemaal bij het anatomisch gevormde voetbed. Dit voetbed is de levensader van Birkenstock en waar zij bekend om staan. Het biedt uitstekend comfort en zorgt ervoor dat je de hele dag pijnvrij kunt rondlopen. Dit is te danken aan de zorgvuldig geselecteerde, hoogwaardige grondstoffen uit duurzame bronnen.
Deze slippers hebben een lage schachthoogte en zijn volledig gemaakt van EVA, een zeer lichtgewicht en flexibel materiaal. Dit zorgt voor een optimale bewegingsvrijheid en een perfecte pasvorm. Met de verstelbare riem kun je de slippers eenvoudig aanpassen aan jouw voeten.
De Gizeh EVA slippers zijn niet alleen comfortabel, maar ook enorm stijlvol. Het minimalistische ontwerp in het wit maakt ze geschikt voor elke gelegenheid. Of je nu naar je werk gaat, een dagje gaat shoppen of naar het strand gaat, deze slippers passen altijd bij jouw outfit.
Dankzij de hoge kwaliteit materialen gaan deze slippers jarenlang mee. Birkenstock onderscheidt zich van massaproducten en biedt duurzame producten aan die je investering waard zijn. Geen last meer van pijnlijke voeten of rugklachten, maar puur comfort en ondersteuning.Laat je verleiden door de premium producten van Birkenstock en kies voor de 128221 Gizeh EVA slippers. Met de combinatie van comfort, kwaliteit en stijl weet je zeker dat je de juiste keuze maakt. Wacht niet langer en trakteer jezelf op deze must-have slippers. Bestel ze nu en geniet snel van het ultieme comfort!