Birkenstock

1013092 Arizona EVA

Op voorraad bij u in de buurt?
Bezig met laden...
  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk Birkenstock
Kleur Roze
Schachthoogte laag
Hakhoogte 1 cm
Materiaal voering EVA
Materiaal zool EVA
Materiaal buitenkant EVA
Geslacht Dames
Artikel Nr. 00040488
-
Hey jij! Ben je op zoek naar een paar schoenen waar je niet alleen de hele dag comfortabel op kunt lopen, maar die er ook nog eens super trendy uitzien? Dan is de Birkenstock Arizona EVA in het opvallende roze echt iets voor jou!
Laat me je vertellen waarom deze schoenen zo speciaal zijn. Allereerst is Birkenstock een bekend merk met een lange geschiedenis. Sinds 1774 zijn ze bezig met het creëren van schoenen die het leven van mensen beter en aangenamer maken. En met succes! Het merk staat wereldwijd bekend om zijn comfortabele schoenen van hoge kwaliteit.
De Arizona EVA is een van hun populairste modellen en met goede reden. Het unieke, anatomisch gevormde voetbed is de sleutel tot het ongeëvenaarde comfort van deze schoenen. Het biedt optimale ondersteuning aan je voeten, zodat je de hele dag kunt blijven lopen zonder last te krijgen van pijnlijke voeten of rugklachten. En dankzij het gebruik van hoogwaardige materialen gaan ze ook nog eens lang mee.
Wat deze roze Arizona EVA nog specialer maakt, is het feit dat ze gemaakt zijn van EVA, een lichtgewicht materiaal dat bekend staat om zijn duurzaamheid. Dit betekent dat je op deze schoenen kunt vertrouwen, of je nu naar werk gaat, een dagje gaat shoppen of lekker naar het strand gaat. Ze zijn geschikt voor elke gelegenheid!Maar laten we het even hebben over die kleur. Deze roze Arizona EVA is een echte eyecatcher. Met deze schoenen aan je voeten steel je de show en laat je zien dat comfort en stijl perfect samen kunnen gaan.
Dus, waar wacht je nog op? Ga voor de Birkenstock Arizona EVA in het roze en loop de hele dag comfortabel en fashionable rond. Voeg een vleugje kleur toe aan je outfit en geniet van het ongeëvenaarde comfort dat Birkenstock te bieden heeft. Bestel vandaag nog jouw paar en maak een echt fashion statement!