Clarks

Sharon Noel - E

Op voorraad bij u in de buurt?
Bezig met laden...
  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk Clarks
Kleur Zwart
Materiaal voering Textiel
Materiaal zool EVA
Materiaal buitenkant Leer
Geslacht Dames
Artikel Nr. 00036376
-
Ben je op zoek naar stijlvolle en comfortabele schoenen die perfect passen bij de actuele modetrends? Dan is de Sharon Noel - E van Clarks het antwoord op al je wensen! Met dit prachtige zwarte paar schoenen ben je verzekerd van een trendy look waar je de show mee steelt.
Clarks, 's werelds grootste fabrikant van schoenen voor alledaags gebruik, staat bekend om vakmanschap, draagcomfort en hoogwaardige kwaliteit. En de Sharon Noel - E is geen uitzondering op dit meesterlijke vakmanschap. Het bovenwerk is gemaakt van hoogwaardig leer, dat zorgt voor een luxueuze uitstraling en duurzaamheid. Het materiaal voering van textiel en de EVA-zool bieden ultiem comfort, zodat je de hele dag probleemloos kunt rondlopen.
Of je nu gaat voor een casual dagje uit of een chique gelegenheid, de Sharon Noel - E is veelzijdig genoeg om elke outfit compleet te maken. Dankzij het tijdloze ontwerp en de klassieke zwarte kleur, kan dit paar schoenen moeiteloos met elke kledingstijl worden gecombineerd.
En laten we niet vergeten waar Clarks vandaan komt. Sinds de oprichting in 1825 in Street, een plaats in het Engelse graafschap Somerset, is Clarks uitgegroeid tot een internationale onderneming met verkooppunten in 35 landen. Met meer dan 50 miljoen verkochte paren per jaar, kun je erop vertrouwen dat je met Clarks de beste kwaliteit krijgt.
Dus waar wacht je nog op? Ga voor de perfecte mix van mode en comfort met de Sharon Noel - E. Bestel nu en voeg dit elegante paar schoenen toe aan je collectie. Kies voor Clarks en ervaar zelf waarom miljoenen mensen wereldwijd verliefd zijn op dit geweldige merk.