Clarks

Step Cali Muir - D

Op voorraad bij u in de buurt?
Bezig met laden...
  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk Clarks
Kleur Blauw
Materiaal voering Textiel
Materiaal zool TPR
Materiaal buitenkant Textiel
Geslacht Dames
Artikel Nr. 00045349
-
Stap in stijl met de Step Cali Muir - D dames schoenen van het wereldberoemde merk Clarks. Deze blauwe pareltjes zijn niet alleen een lust voor het oog, maar bieden ook nog eens ongeëvenaard comfort en hoogwaardige kwaliteit. Met Clarks als 's werelds grootste fabrikant van schoenen voor alledaags gebruik, weet je zeker dat je met dit paar schoenen een goede keuze maakt.
De Step Cali Muir - D is gemaakt van textiel, zowel aan de buitenkant als aan de voering. Deze keuze voor materialen zorgt voor een ademend en lichtgewicht gevoel, perfect voor de zomerse dagen. De navy combi kleur geeft een frisse en trendy uitstraling, waardoor je met deze schoenen helemaal klaar bent voor het nieuwe seizoen.
Wat deze schoenen echt uniek maakt, is de TPR zool. TPR staat voor thermoplastisch rubber en biedt een optimale grip en schokabsorptie. Of je nu een actieve dag op kantoor hebt of een lange wandeling maakt, de Step Cali Muir - D zorgt voor comfort en stabiliteit bij elke stap die je zet.
Clarks staat al sinds 1825 bekend om zijn vakmanschap en hoogwaardige kwaliteit. De broers Cyrus en James legden de basis voor dit iconische merk en sindsdien is het uitgegroeid tot een wereldwijde speler met verkooppunten in maar liefst 35 landen. Clarks combineert actuele modetrends met vakwerk, waardoor je altijd verzekerd bent van een schoen die niet alleen mooi oogt, maar ook lang meegaat.
Met de Step Cali Muir - D haal je dus niet alleen een stijlvolle schoen in huis, maar ook een stukje vakmanschap en innovatie. Deze damesschoenen zijn niet alleen geschikt voor dagelijks gebruik, maar maken ook elke outfit compleet. Of je nu kiest voor een casual jeans en T-shirt look of een chique zomerjurk, met de Step Cali Muir - D ben je altijd fashionable.
Wacht niet langer en zet vandaag nog de stap naar comfort en stijl met de Step Cali Muir - D dames schoenen. Bestel ze nu en ervaar zelf het vakmanschap en de kwaliteit van Clarks. Met deze schoenen aan je voeten kan geen enkele outfit meer stuk. Kies voor Clarks en kies voor kwaliteit, comfort en stijl. Jouw perfecte paar schoenen wacht op je, dus laat de keuze niet aan het toeval over. Bestel de Step Cali Muir - D nu en geniet van de perfecte mix tussen fashion en functionaliteit.