Clarks

Solan Drift - D

Op voorraad bij u in de buurt?
Bezig met laden...
  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk Clarks
Kleur Blauw
Uitneembare binnenzool Nee
Schachthoogte laag
Hakhoogte 2 cm
Materiaal voering Textiel
Materiaal zool TR
Materiaal buitenkant Suede
Geslacht Dames
Artikel Nr. 00044858
-
Ben je op zoek naar comfortabele en trendy schoenen? Dan is de Solan Drift - D van Clarks de perfecte keuze voor jou! Deze blauwe schoenen met een schachthoogte van laag zorgen voor een stijlvolle look, terwijl je geniet van ultiem draagcomfort.
Het materiaal van de buitenkant is gemaakt van hoogwaardig suede, waardoor de schoenen niet alleen duurzaam zijn, maar ook een luxueuze uitstraling hebben. De navy/comb kleurencombinatie geeft de schoenen een uniek en opvallend karakter, waardoor je zeker zult opvallen in de menigte.
Het comfort van de Solan Drift - D gaat verder dan alleen het uiterlijk. De voering van textiel zorgt voor een zacht en ademend gevoel, waardoor je geen last krijgt van warme of bezwete voeten. Daarnaast is de zool gemaakt van TR-materiaal, wat een optimale grip en flexibiliteit biedt. Of je nu een lange wandeling wilt maken of een dagje gaat shoppen, met deze schoenen is het allemaal mogelijk.
Clarks, 's werelds grootste fabrikant van schoenen voor alledaags gebruik, staat bekend om zijn vakmanschap, draagcomfort en hoogwaardige kwaliteit. Al meer dan 50 miljoen paar Clarks schoenen worden jaarlijks verkocht, en dat is niet voor niets. Baanbrekende ontwerpen en innovaties staan altijd voorop bij Clarks, en dat merk je ook bij de Solan Drift - D.
De oprichting van Clarks in 1825 door de broers Cyrus en James markeerde het begin van een succesvolle reis. Gevestigd in Street, Engeland, heeft Clarks zich ontwikkeld tot een internationale onderneming met verkooppunten in 35 landen.
Met de Solan Drift - D van Clarks geniet je niet alleen van ultiem comfort en stijl, maar draag je ook een stukje geschiedenis met je mee. Deze schoenen zijn niet zomaar schoenen, maar een statement van vakmanschap en kwaliteit. Kies voor Clarks en ervaar zelf waarom miljoenen mensen wereldwijd verliefd zijn op dit merk. Bestel de Solan Drift - D vandaag nog en zet je beste voetje voor!