Clarks

Maritsa Lara - D

Op voorraad bij u in de buurt?
Bezig met laden...
  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk Clarks
Kleur Bruin
Uitneembare binnenzool Nee
Schachthoogte laag
Hakhoogte 5 cm
Materiaal voering Textiel
Materiaal zool Rubber
Materiaal buitenkant Suede
Geslacht Dames
Artikel Nr. 00041383
-
Op zoek naar die perfecte paar schoenen dat zowel stijlvol als comfortabel is? Zoek niet verder, want de Maritsa Lara - D schoenen zijn precies wat je nodig hebt! Met hun prachtige bruine kleur en amber suède afwerking, zullen deze schoenen zeker de show stelen.
Clarks, 's werelds grootste fabrikant van schoenen voor alledaags gebruik, heeft zichzelf weer overtroffen met deze prachtige creatie. Met meer dan 50 miljoen verkochte paren per jaar weten ze precies wat ze doen als het gaat om modetrends en vakmanschap.
De Maritsa Lara - D schoenen hebben een lage schachthoogte, wat betekent dat ze perfect zijn voor dagelijks gebruik. Of je nu naar kantoor gaat, een dagje gaat shoppen of een avondje uit op de planning hebt staan, deze schoenen passen perfect bij elke gelegenheid.
Het bovenwerk is gemaakt van hoogwaardig suède, waardoor de schoenen er niet alleen luxueus uitzien, maar ook duurzaam zijn. De voering is gemaakt van textiel, wat zorgt voor een ademende en comfortabele pasvorm. Geen zorgen meer over zweetvoeten tijdens die lange zomerdagen!
De rubberen zool biedt uitstekende grip en ondersteuning. Of je nu over hobbelige straten loopt of een lange wandeling maakt in het park, deze schoenen zullen je voeten altijd comfortabel houden.
De Maritsa Lara - D schoenen zijn speciaal ontworpen voor dames die op zoek zijn naar een combinatie van stijl en comfort. Ze passen perfect bij elke outfit en zijn een aanvulling op elke garderobe.
Waar wacht je nog op? Voeg deze prachtige schoenen toe aan je collectie en ervaar zelf het vakwerk en draagcomfort waar Clarks zo bekend om staat. Bestel nu de Maritsa Lara - D schoenen en loop zelfverzekerd en comfortabel rond, waar je ook gaat!