Clarks

Lizby Strap - D

Op voorraad bij u in de buurt?
Bezig met laden...
  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk Clarks
Kleur Zwart
Schachthoogte laag
Hakhoogte 5 cm
Materiaal voering Leer
Materiaal zool EVA
Materiaal buitenkant Leer
Geslacht Dames
Artikel Nr. 00045219
-
Wil je comfortabele en stijlvolle sandalen die perfect zijn voor de zomer? Dan zijn de Lizby Strap - D sandalen van Mulder Schoenen echt iets voor jou!
Met hun tijdloze ontwerp en hoogwaardige materialen zijn deze sandalen een must-have voor elke modieuze dame. Ze zijn gemaakt van echt leer, zowel aan de buitenkant als aan de voering, waardoor ze niet alleen duurzaam zijn, maar ook een luxe uitstraling hebben. De zwarte kleur geeft ze een klassieke en veelzijdige look die gemakkelijk te combineren is met elke outfit.
Het draagcomfort van deze sandalen is ongeëvenaard. De EVA-zool zorgt voor een lichtgewicht gevoel en demping bij elke stap die je zet. Of je nu een lange wandeling maakt of de hele dag op je voeten staat, deze sandalen bieden je de ondersteuning die je nodig hebt zonder in te leveren op stijl.
Wat deze sandalen echt speciaal maakt, is het unieke ontwerp van de bandjes. De Lizby Strap - D heeft een elegante en vrouwelijke uitstraling door de smalle bandjes die je voeten mooi accentueren. Het lage schachthoogteontwerp zorgt ervoor dat je een open en luchtig gevoel hebt, perfect voor warme zomerdagen.
Als je bekend bent met het merk Clarks, weet je dat ze bekend staan om hun vakmanschap en kwaliteit. Als 's werelds grootste fabrikant van alledaagse schoenen hebben ze meer dan 195 jaar ervaring in het creëren van comfortabele en modieuze schoenen. Bij Clarks staat draagcomfort en kwaliteit altijd voorop, zonder concessies te doen aan de laatste modetrends.
Dus, als je op zoek bent naar sandalen die zowel modieus als comfortabel zijn, zoek dan niet verder dan de Lizby Strap - D van Mulder Schoenen. Met hun tijdloze ontwerp, hoogwaardige materialen en het vertrouwde vakmanschap van Clarks, zullen deze sandalen je niet teleurstellen. Bestel ze vandaag nog en stap stijlvol de zomer in!