Clarks

Lana Beach - D

Op voorraad bij u in de buurt?
Bezig met laden...
  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk Clarks
Kleur Zwart
Schachthoogte laag
Materiaal voering Textiel
Materiaal zool EVA
Materiaal buitenkant Suede
Geslacht Dames
Artikel Nr. 00044792
-
Hey jij daar! Op zoek naar de perfecte zomerschoenen? Stop maar met zoeken, want Mulder Schoenen heeft dé sandalen waar je naar op zoek bent: de Clarks Lana Beach! Deze zwarte schoonheden laten je stralen op het strand én in de stad.
Wat maakt deze sandalen zo bijzonder? Allereerst is het belangrijk om te weten dat Clarks al ruim 195 jaar ervaring heeft in het maken van schoenen. Als 's werelds grootste fabrikant van schoenen voor alledaags gebruik, kun je erop vertrouwen dat je met Clarks kwaliteit en comfort in huis haalt.
De Clarks Lana Beach sandalen zijn gemaakt van hoogwaardig suede, waardoor ze niet alleen super stijlvol zijn, maar ook lekker zacht aanvoelen aan je voeten. De mooie zwarte kleur is tijdloos en past bij elke outfit. Of je nu een dagje naar het strand gaat of een avondje gaat stappen, met deze sandalen maak je zeker een fashion statement.
En we hebben nog meer goed nieuws! De sandalen zijn speciaal ontworpen voor dames, dus je kunt erop vertrouwen dat ze perfect aansluiten op de vorm van je voeten. Dankzij de lage schachthoogte en het gebruik van textiel als voering zitten ze als gegoten. Geen gedoe meer met pijnlijke voeten aan het eind van de dag!
Maar laten we het ook even hebben over de zool. De Clarks Lana Beach sandalen hebben een EVA zool, wat ervoor zorgt dat je de hele dag op wolkjes loopt. EVA is lichtgewicht en flexibel, waardoor je moeiteloos van de ene plek naar de andere kunt lopen. Geen vermoeide voeten meer na een lange dag sightseeing!
Waar wacht je nog op? Bestel vandaag nog jouw Clarks Lana Beach sandalen bij Mulder Schoenen en loop binnenkort op wolken. Met deze sandalen ben je klaar voor elke zomerse gelegenheid. Of je nu een dagje naar het strand gaat, een terrasje pakt of een zomerfestival bijwoont, met de Clarks Lana Beach sandalen maak je gegarandeerd indruk. Bestel ze nu en laat je voeten genieten!