Clarks

Arla Gracie - D

Op voorraad bij u in de buurt?
Bezig met laden...
  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk Clarks
Kleur Grijs
Hakhoogte 3 cm
Materiaal voering Textiel
Materiaal zool TPR
Materiaal buitenkant Textiel
Geslacht Dames
Artikel Nr. 00045324
-
Ontmoet de Arla Gracie - D, een grijze damesschoen van Mulder Schoenen die je zal betoveren met zijn stijl en comfort. Als toonaangevend merk op het gebied van schoenen voor alledaags gebruik, biedt Mulder Schoenen met trots deze schoen aan die perfect past bij de huidige modetrends. Met vakmanschap en hoogwaardige materialen ontworpen, is deze schoen een perfecte combinatie van functionaliteit en stijl.
De Arla Gracie - D is ontworpen met oog voor detail, waardoor het een echte blikvanger is. Het grijze textiel aan de buitenkant geeft deze schoen een moderne uitstraling die gemakkelijk te combineren is met verschillende outfits. Of je nu naar je werk gaat, een dagje gaat winkelen of een avondje uitgaat, met de Arla Gracie - D ben je altijd trendy gekleed.
Wat deze schoen echt speciaal maakt, is het draagcomfort. Het textielen voeringmateriaal zorgt ervoor dat je voeten de hele dag fris en droog blijven, zelfs tijdens lange wandelingen. De TPR-zool biedt uitstekende grip op verschillende ondergronden, waardoor je met vertrouwen kunt lopen. Of je nu een drukke dag vol afspraken hebt of gewoon een ontspannen wandeling maakt, de Arla Gracie - D biedt de juiste ondersteuning die je nodig hebt.
Als onderdeel van de exclusieve collectie van Mulder Schoenen, is deze schoen een hoogtepunt van vakmanschap en kwaliteit. Mulder Schoenen, een internationaal gerespecteerd merk met verkooppunten in 35 landen, heeft een reputatie opgebouwd op het gebied van duurzaamheid en innovatie. Met de Arla Gracie - D krijg je niet alleen een trendy schoen, maar ook een product dat ontworpen is om lang mee te gaan.
Met de Arla Gracie - D laat Mulder Schoenen zien waar het merk voor staat: het bieden van hoogwaardige, comfortabele en stijlvolle schoenen aan modebewuste klanten. Of je nu een dag op kantoor doorbrengt of een avondje uit bent met vrienden, deze schoen zal je niet in de steek laten.
Dus waar wacht je nog op? Voeg de Arla Gracie - D toe aan je schoenencollectie en geniet van een combinatie van fashion en comfort. Bestel vandaag nog en loop met zelfvertrouwen in stijl!